About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comWednesday, December 19, 2012

Rakyat Kelantan Yang Mohon Tanah, Tetapi Yang Dapat Cina Perak. #TolakPAS.Pendedahan yang dilakukan oleh salah seorang blogger tentang salahlaku Nik Aziz Nik Mat berhubung pemberian tanah di Kelantan kepada cina DAP Perak Ngeh dan Nga perlu dijawab oleh Nik Aziz.

Kenapa Nik Aziz perlu gadaikan tanah rakyat Kelantan dalam urusan perlantikan MB Boneka Nizar Jamaluddin? Kepada hak rakyat Kelantan digadai dalam urusan pentadbiran Perak? Ini tidak adil sama sekali buat rakyat Kelantan.

Nik tidak sepatutnya menjadikan tanah Kelantan sebagai tebusan kepada perlantikan MB Perak iaitu Nizar Jamaluddin. Sepatutnya tanah itu milik rakyat Kelantan bukanya milik Cina Perak.

Jika beginilah sikap Nik Aziz, tidak mustahil tanah di Kelantan lama kelamaan menjadi milik cina. Ladang rakyat Kelantan pun cina Singapore yang uruskan. Kenapa Nik Aziz mendahulukan orang Cina luar? 

No comments: