About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, December 1, 2012

Panas!! BN Kantoi Import Pengundi Hantu Dari Singapore?Melayu di Malaysia mungkin masih berada dalam zon yang sangat selesa menyebabkan ramai yang leka hingga tidak sedar bangsa lain cuba menipu dan mengambil alih kuasa melalui parti DAP. 

Melayu di Malaysia lebih sanggup menjadi anjing kepada DAP hanya kerana ada kepentingan diri. Melayu di Malaysia sanggup berpecah belah daripada bersatu. Bagi Melayu, mereka dah ada segala-galanya padahal masih merangkak dan mengharapkan tongkat.

Kalau di Singapore, Melayu sudah menjadi bangsa yang minoriti. Bukan sahaja Melayu, Islam juga telah menjadi minoriti. Mana boleh di Singapore azan dilaungkan dengan kuat. Azan hanya boleh dilaungkan tanpa menggunakan pembesar suara.

Kalau Melayu Malaysia masih tidak sedar, tunggulah sahaja bala Allah selepas PRU13 akan datang. Perpecahan Hamas dan Fatah di Palestin juga pengajaran buat Muslim di Malaysia.

1 comment:

KLPOS said...

Salam Perkenalan dari KLPOS News Media : www.klpos.com

Blog anda sememangnya mempunyai daya tarikan tersendiri.

Di harap dapat berkongsi maklumat bersama kami.

Mohon jasa baik anda agar turut memberi ruang kepada KLPOS disenaraikan menerusi senarai blog pilihan di blog anda.

Sekian. Jutaan Terima Kasih.