About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, November 30, 2012

Lagu "Anak Kecil Main Api" Gegarkan PWTC #PAU2012. Ianya Masih Relevan.Sayu, semangat, gagah, menyentuh, semuanya hadir dengan tiba-tiba dalam diri setiap orang perwakilan PAU2012 apabila lagu ini kembali dinyanyikan dalam dewan yang penuh barakah dan bertuah. 

Lagu yang menyampaikan mesej kegagahan Melayu di Nusantara ini sangatlah relevan untuk terus dimainkan dan dinyanyikan dalam setiap program yang dianjurkan oleh UMNO.

Kita boleh tengok, secara tiba-tiba setiap perwakilan boleh berdiri untuk menyanyikan lagu keramat anak kecil main api. Lagu yang memberi semangat kepada perjuangan orang Melayu tidak kira mereka dari parti parti.

Bukan sahaja berdiri, tapi ada perwakilan yang menitiskan air mata saat menyanyikan lagu keramat orang Melayu itu. Lagu itu memang berbisa. Lagu ini mungkin juga senjata tajam untuk menentang musuh Melayu di luar sana.

Tahniah diucapkan kepada wakil kelab UMNO Tokyo yang kembalikan lagu keramat tersebut dalam dewan PWTC.

7 comments:

Anonymous said...

Tokguru....Deepak tu siapa?

Anonymous said...

tokguru.... Scorpane tu apa?

Anonymous said...

Tokguru.... RM40 juta tu duit sapa?

Anonymous said...

Tokguru.... Chua Soi Lek tu ulul amri ke?

Anonymous said...

Tokguru... Apa beza ulul amri umeno dengan bulu ari?

Anonymous said...

Tokguru....jangan lupa jalan KL pada 12 Jan 13

TOKGURU86 said...

HIDUP UMNO!!!