About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, October 22, 2012

What?? Anwar Ibrahim Ada Jawatan Dalam Kabinet Jika BN Menang PRU13?


Aku terjumpa salah seorang pelayar facebook yang meninggalkan komen dalam blog MPP Online. Blog MPP yang mengeluarkan artikel bertajuk Anwar diserang penyakit gila babi telah menarik minat Zahari Bin Mat Taib untuk meninggalkan komen.

Komen beliau cukup mudah dan padat. "lepas PRU nanti pastinya BN akan menang. Pentadbiran Datuk Seri Najib jangan ketepikan Ketua pembangkang Dalam Kabinat kerana pembangkang pun ada guna juga dalam negara demokrasi. Datuk Najib lantiklah Anwar Ibrahim jadi Menteri Khas di Jabatan Perdana Menteri dalam hal ehwal Pembentukan Moral Dan Pencegahan Maksiat Liwat dan Zina".

Simple komen tapi sangat tajam maknaya. Aku pun setuju sangat dengan komen tersebut jika kita ingin melihat anak kita maju dalam LGBT. Kawen laki sama laki. Main bontot dan sebagainya.

Harap-harap juak penyokong Anwar membaca komen yang ditulis oleh Zahari Mat Taib. Biar juak PR ni sedar yang Pak Syeikh Juburi memang kaki zina. Harap mulut jer manis tapi bontot masam macam limau.

No comments: