About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, October 23, 2012

Berarak Sambil Berbogel. Lelaki Perempuan Perjuang #LGBT.


Mungkin ini hanya satu kebetulan. Cerita Anwar Ibrahim ini banyak kerana kebetulan. Kebetulan lelaki yang bantai pelacur cina itu sama dengan muka Anwar Ibrahim. Membezakan lelaki tersebut dengan Anwar hanya perut sahaja.

Kebetulan juga lelaki yang sama muka dengan Anwar itu kawan baik juga dengan Eskay. Kebetulan juga pada masa tersebut Anwar tidak aktifkan facebook dan twiternya. Ini semua kebetulan. Mana mungkin si Anwar yang warak itu nak buat kerja terkutuk.

Perhimpunan LGBT Negara luar

Mana mungkin Anwar Ibrahim suka LGBT sebab Anwar memang warak. Tiada seorang atas muka bomi ini boleh tandingi iman dan akhlak Anwar Ibrahim. Mustahilah Anwar nak main bontot Saiful. Mungkin kebetulan DNA Anwar sama dengan sperma lelaki lain yang masuk dalam dubur Saiful. Semuanya hanya kebetulan.

Kebetulan pula Anwar gemar dengan warna pelangi yang juga kegemaran kumpulan LGBT seluruh dunia. Banyak betul kebetulan dalam hidup Anwar Ibrahim. Harap-harap PRU13 nanti kebetulan Anwar dan kumpulanya kalah teruk.

Kredit foto: blog jawaber6

3 comments:

Anonymous said...

So sweet abg non... Manja jer nampak.. Colourful lg payung.. Jambu ler..

Anonymous said...

KEBETULAN JAM OMEGA YAN TERTINGGAL DLM BILIK HOTEL TU SAMA DENGAN JAM OMEGA ANWAR.

Anonymous said...

Asal masuk blog ni mesti citer pasal seks.. Umporno gila seks..