About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comWednesday, October 17, 2012

Azmin Ali... You Shut Up!!!Azmin Ali jangan bercakap soal moral pemimpin UMNO/BN kalau diri sendiri pun tidak betul. Azmin mendakwa kononya calon UMNO/BN tidak lagi ada yang bermoral menjelang PRU13 akan datang.

Bermoral mengikut definisi Azmin Ali macamner? Apa kriteria seseorang yang boleh kita klasifikasikan sebagai bermoral? Azmin boleh senaraikan? Siapa contoh terbaik dalam PR yang bermoral untuk kita contohi wahai Azmin?

Benar pepatah melayu, "kata dulang paku serpih, kata orang Azmin lebih". Azmin sepatutnya ukur badan sendiri sebelum label seseorang bermoral atau tidak. Sebelum tunding jari pada UMnO/Bn, tunjuk dulu pada kami siapa dalam PR yang bermoral? Anwar? Eliz Wong? Atau Azmin sendiri?

Bermoralkah Azmin Ali?


So... Adalah lebih baik Azmin Ali "shut up" melainkan anda seorang yang warak dan bermoral. Kalau anda sendiri jalan senget, jangan kata orang lain jalan bengkang bengkok. Kuman seberang laut Azmin nampak, maksiat diri sendiri Azmin tutup mata. No comments: