About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, September 11, 2012

Mudahnya Pakatan Rakyat Bohong Rakyat Dengan Janji Palsu.

Janji Bohong Pakatan Rakyat
Ok. Baiklah. Kita ambil hanya beberapa perkara dalam manifesto di atas. Sepatutnya kerajaan negeri ada hak penuh untuk menjalankanya. Semua tahu, Selangor, Kelantan, Pulau Pinang dan Kedah di bawah pentadbiran kerajaan Pakatan Pembangkang. 

1. Pendidikan Percuma : UNISEL di bawah pengurusan kerajaan Negeri Selangor, sampai hari ini gagal memberi pendidikan percuma. Even PASTI di Kelantan pun masih memungut yuran daripada ibu bapa yang miskin. Kenapa masih tidak beri pendidikan percuma? Selangor tidak ada duit? Harkk tuihh!! Selangor lubuk duit negara Malaysia.

2. WIFI Percuma: 22 tahun Kelantan PAS yang memerintah, kenapa nak tunggu lepas PRU13 baru nak bagi WIFI percuma? Pemberian WIFI percuma mesti mendapat kelulusan kerajaan persekutuan ker? Nampak sangat bodoh PAS di Kelantan. UMNO/BN hari ini mula perkenalkan kampung tanpa wayar. WIFI diberikan percuma oleh penduduk. PAS bohong!!

3. Pemberian tender yang lebih telus: Kakakaka!! lagi lawak, di Kelantan, siapa tidak kenal dengan Husam Musa. Segala tender projek kerajaan negeri kebanyakkan banyak diberikan oleh kroni beliau. Nik Aziz pun banyak bagi projek pada Arifahmi menantu kesayangan. Hahaha.. Nampak sangat mereka bohong..

Apapun, terbukti mereka ini hanya menabur janji palsu. Allah telah bagi kuasa memerintah Kelantan selama 22 tahun, apa yang PAS buat? Haprak jer.. Mereka kata tidak cukup hanya Kelantan yang PR memerintah sebab Kelantan tidak ada sumber ekonomi. Allah bagi plak Selangor pada PRU13, apa yang berlaku? Masih tidak ada perubahan. Yang mereka tahu, songlap harta negara dan bedak sama mereka.

MEREKA AKAN TERUS BOHONGI RAKYAT DEMI KUASA KE PUTRAJAYA.


No comments: