About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, September 24, 2012

Ketua Pemuda UMNO Cedera Parah Ditikam!!

alt


SHAH ALAM, 24 Sept - Ketua Pemuda Umno Kepong, Datuk Norizan Ali cedera parah di bahagian perut dan jari tangan dipercayai terputus akibat ditikam di depan rumahnya di Ampang, Selangor awal pagi ini.

Menurut isterinya, Datin Roslinda Kamaruddin, kejadian tersebut berlaku sekitar jam 3.30 pagi di kawasan depan rumah dan Norizan telah dikejarkan ke Hospital Ampang untuk menjalani pembedahan.

Bagaimanapun, motif serangan terhadap Ketua Pemuda Umno Kepong yang juga seorang ahli perniagaan masih belum diketahui dan pihak polis kini sedang menjalankan siasatan.

Maklumat yang baru diterima memberitahu beliau telah selamat menjalani pembedahan dan keadaannya stabil. Walaubagaimanapun pelawat masih belum dibenarkan menemuinya lagi.

Isteri beliau kini diberitakan sedang dalam perjalanan pulang ke rumah bagi membantu pihak polis untuk menyiasat kejadian ini dengan lebih lanjut.

sumber : KLpos

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.