About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Friday, August 3, 2012

Foto!! @abby_abadi112 Masih Berpelukan Dengan Norman Hakim Walaupun Sudah Bercerai?


You see and judge your self.

8 comments:

Anonymous said...

Gila talak kot abby ni.

Anonymous said...

Haha, hari ni dhla hr jumaat, bln ramadhan plak tu.. knp nk buat tuduhan cmtu n cari kesalahan abby? Taubat taubat

TOKGURU86 said...

Gua tidak tuduh. Tapi mahukan kepastian ajer.. Kekeke.. Kalau dah tersebar di laman sosial sebegini gambar, takut org PAS akan jadikan abby sebagai contoh. Walaupun dah bercerai tetapi masih boleh berpegang bahu.

Anonymous said...

Kalo puak PAS semuanya halal apa yg dorang buat... maklumlah parti islam.....

Anonymous said...

Gua tak kata dia ni ustazah tapi dia ni kan baru nak berubah. Oleh sebab dia masuk pas, lu terus nak aibkan dia? Kalay dia masuk umno takde pulak nak siarkan? Sedangkan Allah jaga aib kita, ni kita pulak nak bukak aib orang. Kalau benda ni betul, haram bukak aib orang. Kalau benda ni salah, benda ni fitnah. Jangan buat diri macam takde agama

Anonymous said...

,Aib org yg cam mana yg perlu dijaga12,01,,,,klu dah bukan mahram nk wat apa berpelok lagi.,,ini namanya sendiri yg megaib kan dri sendiri.dh sendiri yg mempertontonkan kelakuan begitu,nk berubah cam mana(BUAT LA CONTOH TERBAIK KLU NK BERUBAH PON)

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Dia nak berubah ,alhamdullilah. Tapi berubah bukan bermakna boleh menghentam org lain. Baiki diri dulu,belajar agama sedalam.mjngkin n sebagainya. Ramai artis berubah . . Tapi dia tak kondem org lain .