About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, July 1, 2012

Kalau Yang Menari Itu Najib Razak, Bendera Itu UMNO.


Sudah pasti mereka akan kata Najib Sesat dan UMNO keterlaluan jika yang menari dalam gambar tersebut adalah Najib Razak dan bendera yang berkibar itu adalah bendera UMNO.

Salah orang lain mudah untuk kita nampak tetapi salah sendiri tidak sedar. Hakikatnya itulah aliran pemikiran puak khawarij PAS yang gemar mencari kesalahan UMNO. Kesalahan yang dibuat oleh kumpilan sendiri sudah pasti PAS akan kata itu adalah harus.

Anwar tidak lagi bimbang untuk melakukan perkara yang dilarang oleh Islam kerana setiap kali beliau lakukan perkara yang menyimpang jauh dari ajaran Islam, pemimpin PAS akan melindungi Anwar dengan fatwa yang menyesatkan.

4 comments:

Anonymous said...

Biasalah.. Itu jer politik orang PAS. Kejer kuarkan fatwa untuk salahkan UMNO

Anonymous said...

Ewah ewah Anwar... Sedap kamu berjoget yer...

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Anonymous said...

orang sakit tulang belakang tak boleh makan megi... anak: dah baik makkk.. - ikut skrip iklan megi.