About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, July 15, 2012

Bukti Himpunan Oren Bukan Warga FELDA Terlibat.


Himpunan Oren dikatakan bertujuan untuk menyuarakan ketidakpuashatian warga felda terhadap kerajaan Malaysia sebenarnya satu pembohongan. Tidak ada warga felda yang terlibat dalam himpunan tersebut kecuali sikitol yang juga menerima durian runtuh kerajaan umumkan. Bukti surat yang dikeluarkan oleh PAS Pusat, jelas bahawa yang berhimpun semalam adalah juak PAS yang bukanya warga felda. Semalam merupakan anjing upahan yang sama sewaktu rusuhan bersih 3.0.

Tahniah warga Felda yang begitu perihatin terhadap keharmonian negara dan mengambil keputusan untuk berada di rumah sahaja. Felda teraju kemajuan bangsa Melayu. Jangan bagi peluang kepada orang bukan Melayu hancurkan Felda yang datuk nenek moyang kita usahakan selama ini.

2 comments:

Anonymous said...

Himpunan politik. Bodoh..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.