About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, July 6, 2012

AMARAN INI DIKELUARKAN UNTUK CINA RASIST DALAM DAP DAN PKR!!!DAP, PKR & PAS PERAK CUBA NAFIKAN HAK PENDIDIKAN ANAK-ANAK KECIL MELAYU BERAGAMA ISLAM DENGAN MENYEKAT PEMBINAAN SEKOLAH AGAMA RAKYAT DI TAMAN PEGOH AMAN GOPENG PERAK.

CINA JANGAN CUBA BERMAIN API. JANGAN KURANG AJAR UNTUK MENYEKAT SEKOLAH AGAM ISLAM. KAMI TIDAK PERNAH MENYEKAT HAK ANDA UNTUK BELAJAR.

PAS JANGAN JADI BODOH UNTUK IKUT TELUNJUK CINA DAP DAN PKR YANG BERUSAHA UNTUK HALANG ANAK-ANAK KITA MENUNTUT ILMU.

-ALLAH BERSAMA UMNO-

2 comments:

Anonymous said...

nate cina racist ni, bersama ahli pas, pkr yg tentang sekolah agama islam patut disembelih jer. dagingnya bagi makan kat buaya di sarawak. menyusahkan!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.