About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, June 21, 2012

ISU SEKOLAH AGAMA RAKYAT GOPENG PERAK!! CINA MENENTANG!!


Heboh di Perak berhubung isu Sekolah Agama Rakyat yang dibina oleh YB Dato Hamidah ADUN Sungai Rapat. Pembinaan sekolah tersebut kononya ditentang oleh orang Melayu sekitar Gopeng seperti yang dicanang oleh media pembangkang.

Tetapi yang jelas ini semua mainan orang cina yang tidak mahu Sekolah Agama Rakyat untuk orang Islam dibina di Sungai Rapat Gopeng. Satu memorendum telah dihantar kepada YB Hamidah kononya mereka tidak mahu Sekolah tersebut dibina kerana tanah tersebut ingin dijadikan taman permainan kanak-kanak. Siapa mereka yang menjadi persoalan kepada kita.

Secara TOTAL mereka yang ingin menghalang pembinaan Sekolah Agama Rakyat di Gopeng adalah orang cina bukanya orang Islam Melayu. Sekali lagi gua ulang, mereka yang menentang adalah CINA CIBAI. Anda perlu tengok gambar memorendum dan senarai nama yang menghantar memorendum tersebut.3 comments:

Anonymous said...

Cina memang sial... Babi orang cina..

Anonymous said...

Cina DAP memang sial. Sudah jelas mereka menentang Islam. Kenapa PAS masih buta dlm hal ini.

Anonymous said...

Salam tn blogger,

Mohon sudi kiranya link blog aloqlaloq.blogspot.com ke blog handal tuan ini. Tk.

Aloqlaloq