About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, June 14, 2012

30 Ribu Facebooker Benci #BERSIH3.0.

Majoriti Senyap Tolak Huru-Hara


Laman facebook 1 Million are against Ambiga telah wujud sejurus BERSIH 3.0 yang ketuai oleh Ambiga dijalankan di Kuala Lumpur baru-baru ini. Kebencian yang serius para facebooker kepada Ambiga adalah kerana huru-hara yang diketuai oleh Ambiga sewaktu rusuhan BERSIH3.0 hingga merosakkan pelbagai harta awam.

Sejumlah 30,037 facebooker ini menjadikan laman sosial ini untuk melontarkan idea masing-masing terutama dalam membantu kerajaan untuk mempastikan sebuah negara yang terus aman. Walaupun jumlah sasaran 1 juta belum tercapai, tetapi paling tidak ianya telah melebihi monkey-monkey yang turun merusuh pada BERSIH 3.0 sekitar 25 ribu orang sahaja.

Anwar Ibrahim kata 250 ribu hadir.

Anwar Ibrahim harus ingat!! Mereka yang cintakan keamanan bukan golongan yang suka terpekik terlolong. Mereka ini lebih suka berdiam diri dan hanya menunggu masa PRU13 untuk terjemahkan hasrat mereka. Berbeza penyokong Anwar Ibrahim yang suka membuat huru-hara dan terpekik terlolong seperti monkey-monkey.

1 comment:

Muhammad Azli Shukri said...

salam, blog tuan sudah dipaut