About Me

My Photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

ANWAR PENGKHIANAT

ANWAR PENGKHIANAT

Vote For BN

Vote For BN

Iklan Berbayar

Iklan Berbayar
MEMBELILAH SECARA ONLINE. JIMAT DAN MURAH.

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Tuesday, May 1, 2012

Video Skandal Seks Azmin Ali Sudah Di Remove Dari Youtube. Tapi Anda Boleh Tengok Ini.



Semalam satu ledakan bom telah berlaku apabila video skandal seks Azmin Ali mula tersebar dalam youtube. Tetapi ianya telah di remove pada jam 4.00 pagi. Siapa yang remove gua pun tidak pasti. Walaupun begitu, gambar pun sudah cukup untuk membuktikan bahawa Azmin Ali manusia yang tidak bermoral. Anda belum lihat gambar tersebut? Boleh klik link di bawah ini:

Galeri gambar skandal seks Azmin Ali

13 comments:

Anonymous said...

fitnah x abis2. dlu bila da kuar bukti yg bukan anwar sebagai pelakon dlm video tu, korg bukan nak terima, pastu dok pakai hujah sendiri. Agama xnak ikut, sains pun korang tolak. manusia jenis apakah?:)

Anonymous said...

Hahahaha.. Aku dah cakap.. Mesti ada yg x percaya.. Mesti ada yg ckp ini fitnah.. Tunggu videooooo... Hahahahaha.. Argggghhhh!!!

Anonymous said...

Kekekee fitnah..hotak ko!!!ke ko dah tak kenal azmin???kekeke.tak sabar nak tggu video plak pastu geng2 ni akan cakap "perut dan posture badan tak sama pun?" wawkakakakaka

Anonymous said...

fitnah?? kes anuwar tu..PAKAR..AKU ULANG>>>PAKAR..dah sahkan 99.9% anuwar...ni lagi gambar azmin...mata korang buta ker?

NURUL IJJAH said...

Gila la.. x abis2 buat fitnah.. Azmin punye la soleh dn baik.. xkan la dia buat keje mcm ni. Klau betul azmin pun mybe ini bini dia yg lain. tp tgk side burn dia lain dr Azmin.. ini bukan azmin. Pelanduk dua serupa. Cma jam dgn baju je lebih kurang sma. tp masih boleh beli kt mana2. Kamera mana boleh pakai. Besi semuanya tu. Sama juga mcm videomasa BERSIH.. Tipu je semuanya tu

Anonymous said...

nurul ijjah.. ko poyo... sbb terlalu taksub.. dah terang2 tu azmin... nak wat camner.. nasib la org pas tak wat camni.... kan.......

mr. said...

Senang je nak tahu siapa didlm gambar tu, suruh azmin bersumpah. Tetapi org2 seperti ini kena lah profesional jgn takut. Jadi lah seperti peminpin mca betul2 jentlemen.

Anonymous said...

Jika seorang islam dia haruslah berani tampil utk melakukan sumpah laknat utk mengelak pelbagai tohmohan masyarakat, contohilah chua soi lek yg gentlement membuat pengakuan yg sungguh berani tentang skandal sex yg lampau. Aku respect sama dia. Aku rasa azmin mencontohi presidennya anuar yg tak mahu bersumpah. Ini lah org kata klu bapa borek anak rintik. Bertaubatlah azmin.

Anonymous said...

HA HA KAK WAN DAH BERSUARA PASAL AZMIN....

"Azmin sebaiknya melawat dan menziarahi ibunya kerana itu salah satu tanggungjawab beliau sebagai anak," kata Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Beliau ditemui wartawan pada Majlis Makan Malam Bersama Pemimpin Pakatan Rakyat di bandar i-City di sini, malam tadi.

Diminta mengulas kenyataan oleh ibu Azmin, Dr Wan Azizah berkata: "Saya menasihatkan kepada Azmin supaya pergi berjumpa dengan ibunya."

Ahhah HAAA.....ADA LAGI...

8 Kartoon bersiri menarik. xnyesal nengok

http://jeffrydamien09.blogspot.com/2012/05/omegay-al-kisah-azmin-si-tanggang-moden.html

siamang gagap said...

kalau tak sahih jgn menuduh...elok kita namakan dia 'suspect' jer..belum terbukti..ada 4 org dalam malaysia ni muka nak serupa..40 org bentuk badan serupa..400 org kulit dan susuk tubuh nak sama..4000 org nama serupa....so what?

Anonymous said...

aku pandang sekali je dah tahu manusia tu memang azmin , tengok potongan rambut, gaya , bentuk tubuh , jam tangan , baju seluar , cara duduk , tali pinggang ...sah memang azmin !

tak payah video atau gambar ni sekalipun aku memang tak percaya pada manusia Azmin tu , aku sejak dulu dah dengar pelbagai cerita tentang Azmin , apatah lagi anwar ..aku dah tahu sok sek sok sek perangai anwar sejak tahun 80an !

hanya manusia baru lahir atau baru tumbuh telinga terkejut dengan cerita ini ...

Anonymous said...

Siamang Gagap wei...betu apa yg ko kata...tapi ko kena ingat...ko descripe pada rupa..fizikal..tapi ko x descripe cara dan pakaian..adakah org yg serupa akan sama cita rasa?...

Hanya satu sahaja yang serupa..sama..nak cari cacat celanya amat sukar, hanya mereka2 yg betul2 pakar sahaja...nak tahu apa bendanya???? Nak tahu tak?...

Makhluk tersebut adalah SIAMANG..hahahahaha, syarat paling nyata sekali nak tahu perbezaan dia ialah...

1. Siamang dihutan akan melolong sahut bersahutan...
tetapi siamang yang ada sini adalah siamang yang gagap...kahkahkah....

Anonymous said...

hek...eleeeh...siamang gagap....ko ingat org kat Malaysia ni mcm siamang ker...semua muka dan bentuk fizikal sama jer....


Pemburu Siamang- bukit tanggo, Jelobu N9.