About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, May 11, 2012

Terima Kasih Ustaz Azhar Idrus Atas Jawapan #BERSIH 3.0

PROVOKASI 1PROVOKASI 2PROVOKASI 3


Menurut Ustaz Azhar Idrus, himpunan secara aman harus dan jika berlaku provokasi menyebabkan kekecohan boleh menjadi haram. Mengakibatkan nyawa orang terancam menjadi himpunan tersebut haram. Lihatlah Malaysia siapa yang mulakan provokasi untuk jadikan himpunan tersebut kacau bilau? Tetapi Nik Aziz tetap kata BERSHIT 3.0 Halal...

3 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Nik Aziz memang suka keluar fatwa sesat.. Ulamak nak keluarkan fatwa siap musyawarah dan rujuk kitab, dia boleh keluar ikut suka hati jer..

Anonymous said...

Kalau ikut kitab kuning, mmg halal la BERSHIT. Kata Ambiga.. Tapi kalau ikut kitab merah, Nik Aziz kata, kejap boleh jadi halal dan kejap boleh jadi haram. Tengok dulu kita untong atau tidak.