About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, May 10, 2012

Peluang Anwar Ibrahim Untuk Ke Putrajaya Terbuka Luas.

Lokasi Himpunan Belia Negara

Bukan Anwar Ibrahim sahaja, kepada seluruh rakyat Malaysia dijemput untuk ke Putrajaya pada 23 Mei ini bagi memeriahkan Himpunan Belia Negara 2012. Pelbagai acara menarik boleh disertai oleh Anwar Ibrahim khususnya sesi kaunseling yang akan membuka klinik di sana nanti. Kepada semua belia yang berada di luar sana, jangan lepaskan peluang ini kerana ini himpunan untuk anda semua. Suara generasi muda YAB PM amat dengari. Ayuh kita berkumpul secara aman pada 23-27 Mei nanti. Pihak penganjur mensasarkan jumlah yang bakal hadir nanti mencecah 2 juta belia seluruh negara.

Kuasa Belia
Menurut penganjur, himpunan ini bertujuan untuk mendedahkan para belia Malaysia kepada perkara-perkara yang sihat. Tahniah buat pihak penganjur...

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.