About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Tuesday, May 29, 2012

Nazmi Faiz Terima Gaji RM300,000.00?

Hero Malaya

Bintang bola sepak Harimau Muda, Nazmi Faiz awal bulan ini mencipta kejutan apabila di’terima untuk menyertai SC Beira-Mar sebuah kelab bola sepak Portugal. Nazmi Faiz menandatangani kontrak selama tiga musim yang tamat pada Jun 2015 & beliau akan mula bermain dengan pasukan utama pada Ogos 2012 selepas mencecah 18 tahun.

Yang menarik minat para selebriti wanita hari ini ialah angka gaji yang bakal di’terima oleh Nazmi Faiz sepanjang beraksi di’sana — RM300,000 (€76,000) sebulan. Ejen beliau Marco Guimaraes mengakui jumlah yang di’terima Nazmi Faiz memang lumayan untuk seorang pemain muda dari Asia Tenggara tetapi enggan mendedahkan jumlah sebenar.

Nazmi Faiz sendiri masih belum berikan sebarang respons. Jika jumlah yang di’khabarkan itu benar & sebenarnya tidak mustahil, Nazmi Faiz bakal bergelar jutawan bola sepak muda jauh lebih muda daripada Safee Sali yang menerima RM118,000 sebulan di Indonesia. (Sinar Harian)

Sesungguhnya kita bangga jadi anak Malaysia yang semakin bertamadun. Bukanya anak Malaysia yang democrazy macam juak asuhan Anwar Ibrahim.


3 comments:

Anonymous said...

Sukar untuk dipercayai, tapi cukai di eropah sangatlah tinggi sekitar 40%. tahniah anak muda, harumkan nama Malaysia. Daripada pakai baju kuning BERSHIT tu, baik pakai baju harimau Malaya.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Itu pun agak rendah jika dibandingkan dgn pemain2 diEurope yang lain. Tetapi kalau prestasi Nazmi ni meningkat tak heran kalau dia boleh dibayar sampai RM 1juta seminggu...kita doa kan dia berjaya!!!Malaysia Boleh Tok JIB boleh..(Tok JIB ialah nama ringkas yang anak aku 2 tahun panggil YAB PM kita!!!yeh )