About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Wednesday, May 16, 2012

Hot!!! Apa Artis Lelaki Dan Wanita Malaysia Ini Sedang Lakukan?



Tahniah buat artis Malaysia yang turut sama menggalas hasrat murni kerajaan yang sedia ada dalam membantu golongan muda menimba ilmu ke peringkat yang lebih tinggi. Kerja anda amat murni sepanjang usaha berkempen kepada muda mudi serta mengajak mereka untuk terus menimba ilmu di UiTM. Inilah artis yang harus dijadikan contoh kepada orang lain. Bukan sahaja berbakat dalam dunia seni, tetapi prihatin terhadap kebajikan masyarakat yang lain.

Artis Kecewa
Aisyah, akibat kecewa dengan salah seorang  menteri kerana tidak menadapat bantuan projek, beliau beralih angin untuk menyokong rusuhan BERSIH 3.0. Ini kerja bodoh orang panggil. Suka membuat huru-hara dalam negara. Disebabkan menteri tidak dapat penuhi hasrat peribadi beliau, maka mula memberontak. Inilah wajah artis yang kecewa.

3 comments:

Telebih Sudah said...

Mohon dipautkan blog saya di blog hebat ini. Blog anda telah dipautkan.

http://assassincyber.blogspot.com

TQ

Anonymous said...

Kecewa la sb da xlaku dah expired..org da xpeduli kt die..so cari la publisiti murahan cmtu dgn harapan nt puak2 tu pgil nyanyi ke bg ceramah ke dpt la kt die singgit dua...
Macam jugak wardina,konon kena tipu dpanggil ke majlis politik..padahal sendiri nak gi jual muka..
Bob lokman tu lak,anak2 die yg rosak die yg xpandai jaga anak pastu salah kan kerajaan..apa kaitan kerajaan ngan anak bini die pon aku xtau.. Tu die da masuk pas apa die ingat bole elok balik ke anak die? Bodo baghal,mintak ngan ALLAH la supaya anak tu kembali jadi manusia,bukan mintak ngan pas,bukan cara kutuk kerajaan...
Kepada artis2 yg xsedar diri luar sana,ingat skett,kalau korang nak cakap kerajaan galakkan maksiat,sila sedar diri yer..masa korang semua artis2 xsedar diri nie dulu melalak2 nyanyi2 joget2 tergedik2 dulu tu apsal korang sendiri xberingat tu semua maksiat? Tetibe bilw da xlaku trus join politik pastu salahkan kerajaan sb galak kan maksiat? Da berapa banyak duit maksiat tu yg korang da kenyang bole hisup mewah?
Bole blah la artis2 bodo hipokrit cmnie semua..
Da xlaku cari cara lain nak dapat publisiti..
Gi jual gorwng pisang lagi bagus dari join politik pastu nak salah kan kerajaan yg selama nie da bg banyak kemudahan..
Sila sedar diri asal usul anda semua bermula dimana smpai org bole kenal anda mcm skarang......

Anonymous said...

Aisyah budget dia hot. Padahal PAS nak pergunakan dia untuk PRU13. Lepas PRU13, deme pun x pandang ko la Aisyah..