About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, May 4, 2012

Gambar Oral Seks Azmin Ali Tersebar Di Indonesia.

Liputan Media Indonesia

Satu tamparan yang hebat terpaksa di lalui oleh Azmin Ali Timbalan Presiden PKR apabila satu laman blog scandalazminali.blogspot.com telah mendedahkan perilaku tidak bermoral beliau dengan seorang wanita yang masih tidak dikenali indentitnya. Berita tersebut telah manjadi tajuk utama dalam perbualan politik hari ini samada media pro kerajaan mahupun media pro pembangkang. Walaupun negara telah disajikan dengan insiden pemberontakan BERSIH 3.0, namun dengan tersebarnya kes skandal seks Azmin Ali ini telah mengalih sedikit sebanyak tumpuan rakyat daripada isu BERSIH 3.0. 

Terbaru, isu ini bukan sahaja berlegar di dalam Malaysia. Skandal seks Azmin Ali ini telah mendapat liputan akhbar negara luar iaitu Indonesia melalui Tribunnews.com. Kini Azmin Ali boleh dikatakan semakin popular dengan isu skandal seks beliau. Mungkinkah liputan ini dapat mengalahkan kes Ariel Peterpan yang menjalinkan hubungan seks dengan pelakon wanita yang gua tidak kenal namanya. Apapun tahniah buat Azmin Ali. 

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.