About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, May 13, 2012

Fitnah Terbaru Untuk Tumbangkan #UMNO/BN

Gambar Fitnah Terbaru

Najib Terus Difitnah

Kehebatan Pakatan Pembangkang terletak pada fitnah melalui alam maya. Dalam usaha memancing undi golongan muda, hanya fitanh mampu menarik golongan X dan Y ke arah menyokong PR dan menolak UMNO. Bukankah dosa menfitnah itu sama dengan membunuh? Mungkin yang sebarkan fitanh ini manusia yang tidak ada tamadun dan nilai integriti dalam diri dia cukup rendah. Apapun Allah akan sentiasa berada dengan pihak yang benar. Allah Bersama UMNO. Budaya fitnah yang diajar oleh Brother Anwar Ibrahim akan terus dipratikkan oleh unit media pembangang dalam usaha memburukkan kerajaan yang sedia ada. Mereka tidak ada sumbangan yang baik kepada rakyat untuk diceritakan, maka fitnah sajalah yang menjadi modal menjelang PRU13.

5 comments:

Anonymous said...

erkkk...Kenapa tak ada tindakan yang diambil kepada mereka2 ini..tak de undang2 cyber ker??

Anonymous said...

X per la... Biar rakyat yang hukum pada PRU 13. Rakyat semakin bijak menilai kerja jahat PR.

Anonymous said...

BABI Brother Anwar Bin Ibrahim adalah pencetus kepada politik berunsur fitnah.. Sejak dalam UMNO lagi Anwar mengajak pejuang UMNO untuk menfitnah.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Himpunan 66 Tahun UMNO buat Anwar gila