About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Saturday, May 12, 2012

Aku Menitis Air Mata Dengar Ucapan @NajibRazak Di Himpunan 66 Tahun #UMNO. Saksikan..



Biar berputih tulang jangan rakyat dan bangsa berputih mata. Jangankan gerimis, hujan mari akan kita redah. Jangan air bah, gelombang badai berani kita renangi. Jangan gerhana, kalau gelita pasti kita terangi. Aku akan terus mendokong parti keramat Melayu ini demi anak bangsa. 

HIDUP UMNO!!

HIDUP MELAYU!!

HIDUP ISLAM!!

ALLAHUAKHBAR!!!

6 comments:

Anonymous said...

Hidup UMNO... Aku akan terus menyokong kepimpinan UMNO. UMNO dulu kini dan selamanya..

Anonymous said...

Ayuh bangkit Melayu. Melayu pastikan gagah di nusantara. Tolak petualang negara Anwar Ibrahim..

Anonymous said...

Ya Allah... berkatilah perjuangan UMNO demi agamamu yang tercinta.

Anonymous said...

Bnyk benda yang takde pada perhimpunan ni

Takde :

1.kecoh
2.huru-hara
3.sampah
4.maki hamun
5.dengki
6.cedera
7.kemusnahan
8.mati
9.lakonan
10.monyet
11.siamang
12.kera
13.beruk dsb...

Syukur alhamdulillah!!!
MALAYSIA TANAHAIRKU MASIH BUMI BERTUAH!!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

SENG GARANG said...

Aku akan terus bersama umno...walau dicincang lumat.