About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, April 9, 2012

TERJAH!! BEZA BELIA GAY DENGAN BELIA IKON NEGARA!!


Aizat dan Shamsul yang pernah dianugerahkan sebagai tokoh muda berjaya sewaktu sambutan hari kemerdekaan yang ke-54. Bakat serta kerajinan mereka berdua dalam industri seni telah membuahkan hasil yang amat membanggakan anak muda. Bukan mereka berdua ini yang dimaksudkan anak muda GAY, tetapi anak muda gambar di bawah.

Adam Adli Jambu Anwar Ibrahim

Hehehe. Adam Adli kononya ikon buat mahasiswa, tetapi bahlul tahap gaban. Perangai macam MONKEY lagi derr. Gua ingatkan diri gua dan anda di luar sana, jangan jadikan Adam Adli sebagai ikon anak muda kerana ini akan merosakkan pemikiran anda.

Kenapa gua cerita pasal ikon anak muda ni? Hehehe.. Buat belia di luar sana, samada dalam Malaysia mahupun luar, JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA untuk turun ramai-ramai ke Putrajaya pada 23-27 Mei 2012 bagi memeriahkan HARI BELIA NEGARA 2012 . Pelbagai aktiviti menarik menanti anda.-Belia Berkualiti Pemangkin Negara-


2 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

YAB PM nampak betapa besar peranan belia dan beliawanis dalam pembangunan negara Malaysia.Tahniah PM.