About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Saturday, April 28, 2012

Foto #bersih . Kenapa Kuning? Ini Jawapanya.

Kristian Gay Yang Berdemo Di UK

Perarakan Sister Gereja Yang Perjuangkan LGBT

Himpunan Bersih KL

-Agenda Sulit BERSIH 3.0 Adalah Untuk Menghalalkan LGBT Di Malaysia-

9 comments:

Anonymous said...

Bersih mmg agenda Yahudi

Anonymous said...

no wonder la Ambiga choose a yellow one

Tubeless said...

Melayu yg hatinya masih kotor terpengaruh dgn propaganda penyokong yahudi..

Anonymous said...

yes.. u are rite tubelss

Anonymous said...

Yahudi berjaya meresap masuk dalam pemikiran ummah Islam di Malaysia

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Itulah. Dalam BERSIH, ada udang di sebalik batu. Owh. Anti BERSIH. Keburukan lebih banyak daripada kebaikan.

Anonymous said...

Yup..kalo pasrah dgn sikap kerajaan jgn ikut buntut bangsa yg bkan bumiputera..dh la mempertikaikan hak keistimewaan melayu dan raja..lpastu cbe menghalalkan seks sejenis dan bebas..yg sy heran tu penyokongnye melayu berkopiah..beragama..blajar tinggi2..tp dsebabkan xde pmikiran yg medalam trus letakkan bangsa luar tu sbg slahstu kpala dan suara pling hebat..and yg pling heran si ambiga tu prempuan..yg sokong smua laki gagah perkasa..knp xbersuara kalo xpuas ati..hantar memorandum..kita dh merdeka dr 1957 smpai skang..sy cuma rsau stu hri nti klo anwar o yg lain2 dpt krusi pm..jd mcm gadafi..dipijak oleh bekas penyokongnye yg sendri..akibat..lambat sedar and xsedar dri..isi bantuan rkyat 1 mlaysia(BR1M)tp sokong pembngkang and bt huru hara..lpas huru hara td jd ape kt kl..jd sgt kotor and xteratur..hakikat je nama bersih..tp punca kerugian dan kekotoran dr org yg xde pndrian hdup yg tguh..ad hak utk bersuara..tp gunala akal..contoh mcm send memorandum atau hantar seorg perunding yg dilantik berbincang jlan yg terbaik..ade wakil rakyat and MB..guna la sebaik2 nya..bkan ble umah tbakar atau nk bantuan sumbangan bru cr MB kan..jgn biarkan bangsa luar pengaruhi kita sbg rakyat mlaysia yg merdeka..kalo pejuang dulu msih hdup..mngkim mereka trut kcewa dmana kturunan ambiga dlu mngkin cuma seorg penoreh getah..malu la skit..jgn nk bt undang2 sendri..cina ketawakan melayu sbb sng dipengaruh..bngun la wahai melayu..jgn tunduk kerana pengaruh..cintailah malaysia yg aman dan damai..dr hasil and pjuangan nenek moyang kita dahulu..sori kalau tkasar bahsa..

Anonymous said...

Kuning sebab anuar adalah peneroka kilang kunyit