About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSaturday, April 28, 2012

Foto #bersih . Golongan Ibu Yang Tertipu.

Golongan Ibu Menjadi Mangsa

Mereka ini sudah kecewa untuk berdemo. Awalnya mereka ini dijanjikan untuk melawat tempat-tempat menarik di sekitar ibu negara. Tetapi bila tiba di Kuala Lumpur, mereka disuruh untuk berdemo dalam keadaan sesak di sekitar Dataran Merdeka. Apapun pihak Ambiga harus bertanggungjawab jika kaum-kaum ibu yang tertipu ini mengalami sesak nafas atau sebarang kecelakaan. Mereka masih ramai anak yang perlu dijaga di rumah.

2 comments:

Anonymous said...

Aderrr.. Nasib bek la mak aku sayangkan bapak aku dan anak-anak dia melebihi sayangkan parti.

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.