About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comWednesday, April 18, 2012

FAKTA: JOM UBAH, SELAMATKAN MALAYSIA SATU RETORIK ANWAR IBRAHIM!!

Kata Anwar Ibrahim "Ubah Sekarang Selamatkan Malaysia" Tetapi pada masa yang sama Anwar jugalah yang beria-ia menyokong usaha melindungi keselamatan negara Israel Rejim Yahudi. Cuba tanya pada Anwar Ibrahim, berapa buah negara yang telah Israel selamatkan? Selamatkah Palestin di bawah Israel? Jelaslah slogan Selamatkan Malaysia juak PR hanya retorik dan penipuan secara total.

Anwar Anjing Yahudi Zionis

Bagu gua, Malaysia adalah sebuah negara yang amat selamat untuk di diami. Maka sebab itulah begitu ramai pendatang asing yang gemar untuk turut berkunjung di Malaysia hinggakan sanggup masuk secara haram kerana ingin mencari sesuap nasi di Malaysia. Kenapa tidak rakyat Indon ke Palestin atau Iraq untuk mencari sesuap nasi. Ini kerana negara tersebut tidak selamat kerana ancaman Israel begitu dasyat sekali. Jadi.. Apa lagi yang Anwar nak selamatkan Malaysia? Anwar hanya retorik. Laungan Selamatkan Malaysia cuba dibangkitkan oleh Anwar supaya rakyat fikir kononya Malaysia sudah lagi tidak selamat di bawah pemerintahan BN. Padahal Anwar Ibrahim lah yang membawa unsur yahudi Zionis Israel ke dalam Malaysia. Anwar lah yang membawa ancaman dari luar masuk ke dalam negara Malaysia. FUCK Anwar!

Allah Selamatkan Bumi Malaysia Yang Tercinta dari anasir jahat.


Anak Kecil Sayangkan Malaysia Yang Masih Selamat.


-Anwar Ibrahim Anjing Zionis-

Malaysia Selamat Tanpa Anwar

No comments: