About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, April 1, 2012

BREAKING NEWS!!! KERETA ANWAR IBRAHIM DIKEMEKKAN, BUKTI RAKYAT BENCI BELIAU.Lihat gambar di atas yang memaparkan kereta Anwar yang kemek. Kejadian ini terjadi di Kota Bharu, ada yang kata itu balingan batu dari orang UMNO. Ada pulak yang kata itu ketukan kayu dari orang UMNO. Kiranya kalau jadi apa-apa pada Anwar atau keretanya. Anwar tanpa usul periksa, terus menuding jari kepada UMNO.


info lanjut

TG86: Kalau orang UMNO sekalipun yang lakukan perkara di atas, gua lagi seronok dengar. Ini bukti orang UMNO memang benar-benar ingin Anwar yang juga proksi Israel terus lenyap dan mampos dalam arena politik Malaysia. "Dari Runtuhan Al-Aqsar, Anwar Akan Ke Putrajaya". Agenda Anwar dalam menyokong keselamatan negara Israel jangan kita memandang remeh. Jika kita menentang Anwar, inilah jihad dalam membela nasib rakyat Palestin yang terus diancam oleh Yahudi Israel.

3 comments:

Anonymous said...

elok bakar jer keta mamat sial ni. Aku nak jer tampor muka si Anwar bebal ni lepas dia keluarkan statement menyokong keselamatan negara Israel. PAS pulak bodoh mcm lembu kena cucuk idung.

Anonymous said...

bukan elok bakar keta. Better bakar dia jer terus. Hidup duk menyusahkan rakyat. Huru harakan negara. Anwar Sialan..

Anonymous said...

RAKYAT MALAYSIA TOLAK PELAKU SEKS DENGAN PELACUR UNTUK JADI PM. SUCK OF ANWAR.