About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, April 30, 2012

Anwar Dan Ambiga "Baling Batu Sorok Tangan". Unit Amal PAS Jadi Mangsa.


/

Anwar Ibrahim cuba menafikan kekejaman rusuhan BERSIH 3.0 ini berpunca daripada beliau dan Azmin Ali. Ambiga pula menyatakan bahawa kekejaman seperti dalam video di atas semuanya berpunca daripada Unit Amal PAS yang tidak mendengar arahan. Nampaknya, mereka ini cuba menyalahkan diantara satu sama lain berhubung insiden rusuhan melampau puak BERSIH 3.0. "Baling batu sorok tangan". 

Insiden kekecohan ini hampir meragut nyawa anggota PDRM dan Wartawan TV Al-Hijrah. Apa yang menarik, Azmin, Anwar, Ambiga, Mat Sabu serta beberapa pemimpin PR yang lain awal-awal cabut lari sebelum rusuhan ini bermula. Mereka hanya biarkan anjing-anjing mereka untuk membuat rusuhan. Cita-cita yang ingin mendapat takhta dan duduki Putrajaya adalah mereka, tetapi menggunakan rakyat untuk pastikan cita-cita itu tercapai.

PDRM harus membuat siasatan terperinci berhubung perkara ini. Pesalah harus dihadapakan ke muka pengadilan. Tidak guna lagi untuk kita berlembut dengan mereka ini. Harta awam banyak dirosakkan oleh mereka ini. Nyawa manusia hampir tekorban dek kerana mereka ini.

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.