About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, March 19, 2012

JOM TUKAR!! Parti PAS Makin Hanyut.

KOTA BHARU 18 Mac - Bekas penyokong Pas menyifatkan parti itu semakin hanyut sehingga sanggup menyokong mana-mana pihak termasuk umat Islam mengadakan kerjasama serta hubungan dengan Yahudi semata-mata memenuhi tuntutan nafsu hendak berkuasa.

Bekas Ahli Jawatankuasa Dewan Ulama Pas, Prof. Madya Mohd. Noor Deris berkata, Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang perlu merujuk kembali perintah Allah dalam al-Quran yang secara terang menyatakan sifat-sifat orang Yahudi yang merupakan musuh umat Islam.

"Apakah Hadi, pemimpin Pas dan kawan-kawannya yang berangan-angan ke Putrajaya tidak nampak penjelasan-penjelasan Allah tentang Yahudi, pegangan hidup dan perjuangan mereka yang terpapar dalam al-Quran?.

"Saya minta Hadi rujuk kepada al-Quran dan sunah, usah bermain politik sehingga boleh menggadaikan maruah bangsa dan agama, menjadi alat golongan tertentu untuk menghancurkan kedaulatan Islam di tanah air sendiri," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Sumber: utusan online.


No comments: