About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comTuesday, February 28, 2012

Entri Ini Gua Malas Letak Tajuk.

Kantoi Sudah!!


Adakah ini konspirasi apabila Watiwani membuat perjalanan yang agak panjang dari Rompin yang sejauh 150km semata-mata untuk bertemu dengan Badroamin, Adakah ini konspirasi UMNO?


Menurut keterangan saksi kepada Jabatan Agama Islam Pahang, Badrolamin menyewa bilik suite yang mempunyai ruang tamu dan bilik tidor. Watiwani sudah menghubungi Badrol lebih awal sebelum Badrol menempah bilik suite.


Semasa pintu dibuka Badrolamin sedang duduk di sofa ruang tamu sedangkan Watiwani berada dalam bilik tidur. Memanglah mereka tidak berada dalam lain-lain bilik tetapi bilik yang sama.

baca lanjut

1 comment:

Anonymous said...

Salam semua;
Swiss Garden Hotel adalah hotel 4 atau 5 bintang. Bagaimana boleh 20 orang gangster masuk kedalam hotel tanpa disedari oleh pengurusan dan pihak keselamatan hotel. Adakah pihak keselamatan hotel gagal mengenalpasti kehadiran begitu ramai gangster memasuki hotel dan naik ke tingkat dimana penghuni tinggal.
Jika ini benar berlaku, adalah tidak selamat untuk menginap di Swiss Garden Hotel Kuantan. Pihak Swiss Garden Hotel Kuantan perlu mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung dengan perkara diatas terutamanya bila ada penginap hotel mendakwa dipukul oleh gangster didalam bilik hotel.