About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, February 12, 2012

KANTOI: Hassan Ali Memang Askar Upahan UMNO?Gambar 1

Pengumuman Hassan Ali untuk keluar dari jemaah Kerajaan Negeri Selangor menjadikan Khalid Gagap hampir menjadi sewel. Pengaruh Hassan Ali sebagai orang yang begitu dihormati kerana keikhlasan beliau untuk mengangkat darjat Agama Islam di Selangor mendapat sokongan penuh ummat Islam bukan sahaja di Selangor bahkan dari seluruh Umat Islam Malaysia. Risau dengan gelombang kebangkitan Hassan Ali, juak PR bertungkus lumus untuk mengaitkan Hassan Ali dengan UMNO. Pelbagai cerita dan fitnah direka oleh beberapa pemimpin PR kononya Hassan Ali telah diupah oleh pihak UMNO supaya keluar dari PR. Bahkan ada yang kata bahawa 15 tahun Hassan Ali di dalam PAS sebenarnya sebagai SPY UMNO. Tetapi tomahan yang direka oleh PR ini tidak memiliki sebarang bukti. Mereka gagal untuk buktikan bahawa Hassan Ali adalah upahan UMNO serta dibayar oleh UMNO.

Dalam usaha juak PR untuk menjatuhkan Hassan Ali yang kononya askar upahan UMNO, maka adalah unit media PR yang bodoh serta bengong telah menghasilkan sekeping gambar superimpose Hassan Ali yang sedang berceramah kononya dipentas politik UMNO seperti gambar 1. Gambar ini mula tersebar di laman facebook hingga begitu ramai yang terpedaya dengan penipuan media juak PR. Gambar tersebut memggambarkan Hassan Ali adalah penceramah untuk mengembalikan sokongan rakyat kepada UMNO. Hebat gambar superimpose juak PR. Pernah suatu ketika gambar PM dan Altantuya di superimpose oleh juak PR tetapi unit media pro BN berjaya dedahkan gambar yang sebenar hingga unit media PR terkedu. Media PR memang mahir mencipta fitnah serta dakyah songsang semata-mata ingin mendapat sokongan rakyat.


Gambar 2.

Gambar 2 adalah gambar asal yang mana tidak ada pun di dinding belakang Hassan Ali bendera parti UMNO seperti yang didakwa pada gambar 1. Bodohkan!!!! Nak tipu tapi kantoi. Juak PR memang sial. Hassan Ali yang memperjuangkan Akidah ummat Islam pun mereka nak fitnah. Memang dasar anak haram media juak PR. Tetapi apa boleh buat, kepala (Anwar) pun suka makan benda haram, inikan unit pencacai cyber mereka.


Gambar 3.

Sekarang rakyat yang bijak harus menilai dengan akal yang waras siapa sebenarnya Pakatan Rakyat. Rakyat perlu juga cakna apa sebenarnya agenda Pakatan Haram Anwar Ibrahim hingga menjadikan fitnah sebagai senjata utama untuk menumbangkan para pejuang Islam. Berperanglah dengan cara anak jantan wahai juak PR bukanya dengan menabur dakyah atau fitnah hinggakan orang yang tidak bersalah menjadi mangsa fitnah kamu.


Ini bukan superimpose.


-Anwar Ibrahim Harus Bertaubat-

No comments: