About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, February 5, 2012

JOM BACA!!! @ZambryAbdKadir Tembak @ngakorming Dengan Puisi Indah.

Zambry VS Nga

When I was born, I was black.
When I grew up, I was black.
When I got hot, I am black.
When I get cold, I am black.
When I die, I am black.

When you were born, You were pink.
When you grew up, You were white.
When you hot, You go red.
When you get cold, You go blue.
When you are sick, You go purple.
When you die, You go green.

AND YET YOU HAVE THE CHEEK TO CALL ME COLOURED!!!

Di atas adalah puisi yang telah dideklamasikan oleh YAB MB Perak sewaktu Festival Pangkor baru-baru ini. Isi kandungan puisi ini amat tepat untuk ditujukan kepada Nga Kor Ming yang biadap serta kurang ajar menghina YAB MB Perak sebagai hitam metlik. Nga sewaktu ceramah dihadapan orang PAS telah mengeluarkan kenyataan yang menghina Zambry tanpa batasan. Kata-kata Nga ini telah membangkitkan kemarahan ramai rakyat Perak yang masih menghormati Zambry sebagai pemimpin mereka. Lihat video di bawah bukti Nga cerca Zambry.

Pesanan Gua pada Nga: Hitam, Putih, Kuning atau Kelabu.. kami sebagai orang muslim percaya yang semua itu adalah anugerah Allah kepada kami. Kami juga percaya bahawa sebaik-baik kejadian Allah adalah manusia. Walaupun kamu memiliki kulit yang putih melepak, tidak sepatutnya kamu menghina orang lain yang tidak seuntung kamu. Komunis memang tidak sedar dek untung!!Gua terasa derr.. sebab gua kulit hitam jugak..

No comments: