About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comSunday, January 15, 2012

PANAS!!! GAMBAR FARAH ASYIKIN DI ATAS KATIL BERSAMA SKANDAL PUNCA HATTAN CERAIKAN BELIAU!!


Gile yo! Ini gosip tahap gaban yo! Semue orang dah tahu bahawa Hattan telah menceraikan isterinya, Farah Asyikin dengan talak satu setelah hanya dua bulan hidup bersama. Namun ramai tidak dapat meneka apakah punca perceraian tersebut.

Beberapa hari yang lepas, kaki gosip forum hebat Cari terus gali dan menggali macam menggali emas untuk mengetahui apakah sebabnye Hattan bercerai dengan bekas isterinya sedangkan mereka baru sahaja berkahwin dua bulan lepas.

Salah seorang forumer telah menggegarkan forum tersebut apabila menyelitkan satu gambar di mana seorang wanita yang rupanya seakan-akan bekas isteri Hattan sedang berpeluk dengan seorang jejaka di atas katil. Selain gambar tersebut disebarkan, bekas isteri Hattan juga dikatakan pernah menggugurkan kandungan 4 tahun lepas berikutan email-email ugutan yang di paparkan melalui satu laman blog! Apa pun, ini adalah gosip yang uols tidak boleh terima bulat-bulat. Kita tunggu jawapan dari mereka yang terlibat.

info: mediamalaya

1 comment:

Anonymous said...

dasar perempuan sundal