About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, January 9, 2012

BUKTI MAHKAMAH BUKAN MILIK BN!! ANWAR BEBAS PENJARA TETAPI BELUM BEBAS HUKUMAN!!


Akhirnya semuanya terjawab apabila hari ini mahkamah tidak boleh menjatuhkan hukuman penjara 20 tahun kepada Anwar kerana kes liwat yang didakwa bukanya berlaku secara paksa. Kes liwat tersebut berlaku atas dasar suka sama suka. Dua perkara yang berbeza ini telah membolehkan Anwar dibebaskan daripada dakwaan Anwar meliwat Saiful walaupun pada hakikatnya liwat tetap berlaku antara Anwar dengan Saiful.

Dakwaan yang dibuat oleh pihak Saiful sebelum ini adalah beliau telah dipaksa oleh Anwar Ibrahim untuk diliwat, tetapi hasil perbicaraan yang mengambil tempoh yang begitu lama, didapati liwat tersebut berlaku atas suka sama suka seperti mana yang pernah didakwa oleh peguam Anwar iaitu Karpal Singh. Tahniah buat Anwar. Hakim bertindak telus dalam menjalankan tugas. Tahniah buat semua penyokong Anwar. Secara undang-undang, Anwar tidak bersalah. Tetapi secara moralnya Anwar tetap melakukan hunbungan sejenis bersama Saiful.

No comments: