About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comThursday, April 21, 2011

INDIVIDU YANG BUNUH BENG HOCK?


Semalam Malaysia telah digemparkan sekali lagi berkenaan kes kematian Teoh Beng Hock yang mempunyai kaitan dengan salah satu parti politik negara iaitu DAP. Laungan "Justice For Beng Hock" yang dimainkan oleh DAP sewaktu kempen pilihanraya hanyalah taktik untuk menutup salah laku mereka menggunakan salah sebuah syarikat untuk mendapat tender kerajaan negeri Selangor selama ini yang mengakibatkan Teoh Beng Hock terbunuh. Keuntungan daripada projek yang diperolehi dimasukkan ke dalam tabung dana parti DAP untuk tujuan berpolitik.

Terdapat 3 individu yang mungkin mempunyai kaitan yang kuat dalam kes tersebut yang antaranya seperti tersebut. Tok Limbong akan cuba dedahkan siapa mereka ini yang menjadi dalang kepada kehancuran negeri Selangor Darul Ehsan.

Lee Wye Ming
1) Kontraktor Cina yang mempergunakan nama-nama syarikat kontraktor bumiputera kelas F (MKMN Enterprise, MA Bina Melur Enterprise, Fizami Constructions dan Aris Enterprise) untuk mendapatkan projek bagi DUN Seri Kembangan dan DUN Kampung Tunku.

2) Tumpuan keuntungan adalah dari projek-projek kecil kontraktor bumiputera kelas F.
3) Menggunakan syarikat milik DAP, WSK dan Hon Chai menyalurkan setengah daripada bayaran projek kepada DAP.

4) Teoh Beng Hock ditugaskan untuk menentukan sebutharga/tender bagi projek-projek yang diluluskan dan yang pasti dilulusakn kepada beliau.

5) Keuntungan yang diperolehi dari dua syarikat di atas, disalurkan kedalam dana politik DUN Seri Kembangan.

6) Nama-nama syarikat kontraktor bumiputera kelas F ada didalam 'laptop' Teoh Beng Hock.

7) Bapa Saudara kepada Lee Khee Heong.

p/s: 2 ekor babi lagi akan Tok Limbong dedahkan kemudian. hehehehe

No comments: