About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, June 8, 2009

BULAN OH BULAN,
KENAPA KELAM KABUT?,
HUSAM OH HUSAM,
LEBIH BAIK KAMU CABOT!!!!PANTUN NI JE LA YANG MAMPU TOK UNGKAPKAN KEPADA HUSAM BIN ANUAR IBRAHIM YANG SEMANGAT MEMPERTAHANKAN ERDOGEN AL-JUBURI.. HARAP-HARAP HUSAM MEMBELI PANTUN TOK NI YER...


Ucapan Presiden PAS, sebarang bentuk rundingan ke arah kerajaan perpaduan masih boleh dilaksanakan kerana pendamaian dan kesepakatan merupakan tuntutan dalam islam. Haji. Hadi juga menjelaskan PAS perlu kenal dengan "musuh rekaan" dan berhati-hati dengan mereka. Jangan terlalu berhati-hati dengan "musuh sebenar" sahaja. Siapakah yang dimaksudkan oleh Haji Hadi sebagai musuh rekaan dalam kepada PAS? Ucapan Presiden PAS dibuat semasa Ucapan pergulungan Presiden semasa Muktamar yang baru sahaja melabuhkan tirai. Mungkinkah musuh rekaan yang dimaksudkan Haji Hadi merupakan puak Erdogen yang diketuai oleh Husam Musa?
Kekalahan Husam dalam pemilihan Timbalan Presiden nyata memberi kesan yang memalukan kepada beliau sehingga cuba meraih publisiti murahan dengan menghentam Haron Din, dimana Haron mendakwa terdapat "musuh dalam selimut" di dalam PAS. Mungkinkah cara begitu membolehkan husam meraih simpati dan mengalih perhatian orang lain kepada isu lain. HUSAM OH HUSAM..LEBIH BAIK KAU CABUT... ANUAR IBRAHIM TENGAN MENANTI KEDATANGAN KAU... Pada masa yang sama, Nik Aziz mendakwa "kerajaan perpaduan" merupakan perkara yang mengarutkan kerana UMNO merupakan "telur-telur panjajah". Mengapa sampai begitu keras dakwaan Nik Aziz terhadap saudara seagama denganya dengan hanya berlainan ideologi politik sahaja. Beginikah ungkapan seseorang yang bergelar Tok Guru?
Jelas lagi sahih terdapat percanggahan pendapat dan fahaman antara Presiden PAS dan Mursyidul Am PAS walaupun masing-masing bergelar TOK GURU. mungkinkah ini boleh dilabelkan kerana kepentingan politik sehingga sanggup mengadaikan agama, bangsa dan negara. BULAN OH BULAN...1 comment:

AnDeH said...

salam,
wahhh ni bakal ahli politik msia niee..
pengkritik and pemerhati..
hehe~


-Andeh-