About Me

My Photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

ANWAR PENGKHIANAT

ANWAR PENGKHIANAT

Vote For BN

Vote For BN

Iklan Berbayar

Iklan Berbayar
MEMBELILAH SECARA ONLINE. JIMAT DAN MURAH.

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comMonday, September 2, 2013

UMNO Harus Bagi Ruang Kepada Gadaffi Bertanding EXCO Pemuda UMNO Malaysia.

Muamar Gadaffi bersama YAB MB Perak
Penulis bukanlah kenal secara mendalam Muamar Gadaffi atau yang lebih popular dengan panggilan Ghadaf. Tetapi pernah juga membaca laporan akhbar-akhbar tempatan tentang kebolehan anak muda ini yang telah diangkat sebagai Presiden Belia 4B Malaysia.

Penulis juga pernah mendengar ucapan anak muda ini bila dijemput hadir sama dalam mana-mana program anjuran belia dan ternyata beliau amat petah bercakap dan setiap penyampaian beliau memperlihatkan beliau seorang anak muda yang rendah diri.

Sejauh mana penglibatan anak muda yang bergelar Ghadaf ini dalam kepimpinan UMNO, penulis tidaklah pasti. Tetapi alangkah baiknya jika UMNO memiliki tenaga anak muda seperti Ghadafi ini dalam meneruskan agenda perjuangan anak bangsa.

Justeru, penulis amatlah berharap agar anak muda yang bernama Muamar Ghadafi ini boleh menawarkan diri untuk merebut mana-mana jawatan dalam pemuda UMNO Pusat menjelang pemilihan nanti.

Penulis yakin, inspirasi anak muda hari ini mampu untuk beliau pikul melihat kepada pengalaman beliau dalam menakhoda belia 4B Malaysia.
No comments: