About Me

My Photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

ANWAR PENGKHIANAT

ANWAR PENGKHIANAT

Vote For BN

Vote For BN

Iklan Berbayar

Iklan Berbayar
MEMBELILAH SECARA ONLINE. JIMAT DAN MURAH.

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.com



Saturday, December 31, 2011

PERLU TONTON!! VIDEO INI SEBAGAI PENGAJARAN DI TAHUN BARU.

video

Gua ingin berpesan kepada remaja Malaysia hari ini, janganlah kita menjadikan malam ambang tahun baru 2012 sebagai medan untuk melepaskan nafsu serakah. Dan janganlah juga jadikan hari-hari yang lain untuk kita mengumpul dosa selagi kita belum di ikat secara halal untuk jalinkan hubungan seks. Janganlah kita jadikan individu di dalam video tersebut sebagai ikon dalam kehidupan kita. Setiap perkara yang hendak kita lakukan mestilah ingat Allah dan juga kedua ibu bapa kita.

Jauhlah diri kita daripada perkara yang boleh menjurus kepada zina. Mungkin orang lain tidak melihat segala dosa yang kita lakukan. Memanglah orang lain tidak nampak setiap zina yang kita lakukan. Tapi Allah maha mengetahui segalanya. Jangan sampai video seks kita tersebar sebagaimana video seks Anwar Ibrahim di atas, akibatnya keluarga yang terpaksa menanggung malu. Menyesal dahulu pendapatan menyesal kemudian tidak ada gunanya.

Gua bukanya alim ulamak yang punyai ilmu yang tinggi dalam bidang agama, tetapi paling tidak gua reti membezakan mana yang hak dan mana yang batil. Gua juga reti bezakan mana pemimpin yang patut dipilih dan yang mana patut kita sisih. Jika disebut nama Anwar Ibrahim, awal-awal gua akan ludah. Harrkk Tuiihh!!


p/s: Anwar ikon terbaik buat gay! FUCK Anwar!!

TERBAIK!!! JERSI THE RED WARRIOR TERKINI!!

Ini bukan Jersi TRW


Ini jersi terkini TRW


Mantap

GAMBAR PANAS!!! ADAM ADLI GAY KER?

HEBAT!! SUDAH ADA YANG MENANTI ANWAR DI DALAM PENJARA.


Anwar tidak perlu bimbang dengan nafsu seks beliau. Mungkin di dalam sana bakal menanti beliau lebih dari seorang Chinadoll kot. Kalau seperti gambar di atas, boleh tahan jugak.

Mungkin di dalam sana ada banduan yang dalam kemurungan. Kehebatan Anwar dalam berpidato barangkali boleh mengubat hati banduan yang tengah suram seperti gambar di atas ini.

Uniform Anwar mungkin sedikit berbeza warna dengan banduan di atas ini. Disebabkan Anwar amat berminat dengan warna kuning BERSHIT, maka mungkin itulah warna yang akan digunakan bagi uniform beliau.

Apa yang Anwar perlu risau sekarang adalah untuk berhadapan dengan mereka seperti gambar di atas. Wajah yang begitu garang sememangnya sudah lama mengidamkam stor kunyit yang baru. Tapi perkara ini mungkin normal bagi Anwar. FUCK YOU BABEH!

Apapun, sebelum 09/01/2012... Anwar perlu tonton cerita di atas ini sebaik mungkin. Melalui cerita ini banyak perkara yang di ajar untuk meloloskan diri sewaktu berada dalam penjara. Jika tidak Anwar akan lunyai dalam penjara. Tetapi gua yakin, walaupun Anwar tidak tonton movie tersebut, Azmin Ali akan berusaha untuk runtuhkan bangunan penjara nanti.


p/s: Gua tengok gambar pun dah gerun pasal penjara. Please Welcome To Prison Anwar!!

Friday, December 30, 2011

GILA!!! BANYAK HASIL KUTIPAN DERMA WAKTU CERAMAH PAS!!!



Lepas bangun daripada lena, kita bedak duit sket sorang. CELAKO!! CELAKO!! CELAKO!!

PANAS!!! AKHIRNYA WAN AZIZAH AKUI ANWAR LIWAT SAIFUL?


Gambar di atas adalah salah satu keratan artikel dalam sebuah portal yang di taja oleh yahudi. Di dalam artikel tersebut ada menyebut supaya kerajaan Malaysia menarik balik kes liwat yang dihadapi oleh Anwar Ibrahim. Artikel tersebut dengan berani menyuruh kerajaan Malaysia benarkan hubungan sejenis di amalkan di negara Malaysia. Siapa dalang kepada artikel tersebut? anda boleh baca sini.

Apakah nasib seorang wanita yang bernama Wan Azizah yang terpaksa menanggung dosa dan kesilapan yang dibuat oleh suami sendiri. Gua yakin jauh di sudut hati Wan Azizah menangis sengsara memikirkan si suami yang rakus gilakan kuasa. Kak Wan memang seorang yang penyabar dalam menghadapi segala dugaan ini. Namum sampai bila Kak Wan perlu berbohong kepada rakyat Malaysia. Sampai bila Kak Wan harus simpan setiap salahlaku yang dilakukan oleh Anwar Ibrahim. Gua sebagai anak yang juga punyai ibu dapat merasai kesengsaraan Kak Wan, namun apakan daya. Gua benci Anwar sekaligus gua benci Kak Wan yang berselindung disebalik kesengsaraan. Cukup-cukuplah Kak Wan. Hari semakin tua, kubur memanggil kita. Sudah sampai masanya Kak Wan dedahkan segala kepincangan dan konflik dalam keluarga Kak Wan. Biarlah kita malu seketika tetapi janganlah kita tersiksa di alam kubur.

Gua bukannya Ustaz nak bagi tazkirah pada Kak Wan dan keluarga. Tetapi semakin hari semakin nyata apa jua tindak tanduk Anwar yang silap. Jam Omega yang tidak ada pada Kak Wan kenapa perlu Kak Wan rahsiakan? STOP DO THE STUPID THING Kak Wan. Betul ker inggeris gua? hehehehe.


p/s: Anwar Ibrahim Harus Bertaubat. FUCK ANWAR!!

MANTAP!! ORANG LAIN JANGAN CEMBURU, TERIMA KASIH PAPAGOMO!



Semangat nak menulis blog semakin tinggi apabila ikon blogger gua memberi kata-kata ransangan yang positif. Gua tidak mengharapkan bayaran mana-mana penaja, tetapi cukuplah sekadar mendapat suntikan semangat daripada sifu-sifu yang mengajar gua, hehehehe. Terima kasih PAPAGOMO, AAKJ, PAS BERUK and so on...


p/s: Anwar bukan sifu gua tetapi siput. haha. FUCK ANWAR!!

TERKINI!!! PAPAGOMO AKAN BERHENTI MENJADI BLOGGER?


Gua memeng tabik spring dengan gomo. Sepanjang gua aktif dalam arena perang maya, tiga kali gua pernah jumpa dan berbual dengan gomo. Gomo memang orang yang peramah dan suka mengajar budak baru macam gua untuk berperang melalui alam maya. Aktifnya akaun tweeter gua pun sebab gomo and the gang yang ajar. Memang terbaik la gomo and the gang seperti AAKJ, PAS BERUK, BADUT RAKYAT dan selainya. Kebolehan gomo dalam menulis blog memang tidak boleh disangkal oleh sesiapa lagi. Walaupun gomo difahamkan bukanya ahli politik, tetapi hujahan beliau melalui penulisan boleh mengalahkan ahli politik. Penulisan blog beliau tidak menggunakan ayat sastera yang berbunga tetapi ringkas, padat dan mudah faham. Kalau yang tidak faham dengan hasil tulisan gomo bermakna pembaca tersebut buat-buat tidak faham sebab terkena batang hidung sendiri. hahaha.

Wartawan Malaysian Digest baru-baru ini telah berkesempatan untuk bertemu dengan Papagomo dan berborak mengenai suka-duka beliau sepanjang bergelar pejuang cyber. Berikut adalah temuramah ekslusif Malaysian Digest dengan Papagomo:

Malaysian Digest: Sejak bila Papagomo bergiat dalam dunia perang cyber ini?

Papagomo: Saya bermula dari 2007 sebagai pengomen tegar dalam blog Anwar Ibrahim menggunakan nama tiger Malaya. 2008 baru saya start blog.Macam-macam suka-duka dalam dunia blogging ini. Ia bukan semudah yang disangka. Niat kami blogging adalah untuk membantu kerajaan Umno/Barisan Nasional demi agama, bangsa dan negara untuk mematikan langkah pembangkang.

MD: Menjadi blogger tidak semudah yang disangka? Boleh ulas sedikit?

PG: Macam-macam cabaran yang kami terima sejak bergelar blogger. Contohnya kami disisihkan oleh blogger yang kononnya ‘elite’. Kita faham blogger zaman Pak Lah cukup hebat, tapi ironinya sekarang ini selepas era 2008, yang kuasai perang cyber adalah street blogger yang mana pembaca terdiri dari semua peringkat sebab kita menulis tanpa protokol, ikut kebebasan bersuara dan blogger elite kena terima hakikat bahawa sekarang adalah zaman street blogger di mana artikel kita tak semestinya memerlukan penulisan yang baik, tapi ayat mudah difahami supaya lebih dekat dengan pembaca.

Kita blogger jalanan bukan seperti blogger pembangkang dan saya ingin tegaskan di sini yang kami tidak dibayar untuk menulis. Kita juga bukan ‘kaki pau’ macam blogger pembangkang yang buat artikel hentam, pergi jumpa minta duit untuk setel. Kita tak pernah buat begitu dan kita tidak pernah setel pon. Saya sendiri tidak pernah tarik semula artikel yang sudah saya post kerana pada saya ini bukan masalah duit, ianya tentang apa yang saya ingin luahkan. Jadi duka itu sebenarnya lebih banyak daripada suka. Ini termasuklah ugutan yang diterima. Kami street blogger ini juga sebenarnya tidak dapat sebarang bajet. Kami keluarkan bajet kami sendiri. Ada satu kumpulan dalam Umno yang dipanggil Unit Media Baru Umno (UMB) yang dapat peruntukan yang besar. Tapi jika dilihat dari segi impak, pada saya kumpulan street blogger seperti saya yang lebih memberikan impak. Tapi kami sedikit kecewa kerana perkara-perkara seperti ini ramai pemimpin yang tidak hargai. Batul ada yang hargai, tapi masih ramai yang tidak nampak lagi. Masih ada pemimpin Umno yang kata media baru tidak mendatangkan impak besar dan tidak diperlukan. Tapi mereka tidak tahu yang kami mempunyai readers sebanyak 50-60 ribu sehari. Dan harus diingat bahawa pada 2008, pembangkang hebat kerana media baru mereka.

MD: Boleh ulas sedikit tentang ugutan yang diterima?

PG: Soal ugutan ni sebenarnya dah lama berlaku. Sejak 2008 lagi. Tapi ianya mula ketara tahun ni apabila saya mencetuskan beberapa isu. Kes pertama adalah apabila saya mendedahkan cerita tentang Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Selinsing yang ditangkap khalwat. Dalam kes ini saya ada mendapat ugutan ada orang nak ‘kutip’ saya. Selain itu, video seks ketua pembangkang yang saya keluarkan juga telah menjemput pelbagai ugutan ke atas saya.

MD: Berbicara soal ancaman, apakah bentuk ancaman yang Papagomo terima?

PG: Ancaman yang selalu saya terima adalah melalui Facebook, Twitter, panggilan telefon pon ada. Tapi saya tak ambil port sangat kerana pada saya orang yang ugut-ugut ni bodoh yang mana dia tak nampak bahawa ini adalah pertarungan politik. Kalau nak bertarung, bertarung secara politik. Contohnya saya ada video Anwar, mereka keluarkanlah pula video pemimpin BN, kita lawan. Sekarang ni bullet ada pada kami, mereka kena carilah bullet untuk lawan. Tapi masalahnya mereka ni selalunya tiada bullet yang betul, semuanya fitnah. Yang kami keluarkan semuanya mempunyai evidence yang kuat.

MD: Tak takut dengan ugutan yang diterima?

PG: Saya tak gentar pun. Ini kerana ugutan yang saya terima tu sekadar ugutan sahaja. Bagi saya ugutan-ugutan yang saya terima menunjukkan yang pihak tertentu takut dengan kebenaran yang saya dan rakan-rakan blogger yang lain sampaikan.

MD: Tak terfikir untuk membuat laporan polis terhadap ugutan-ugutan yang diterima?

PG: Kami (blogger pro BN) tidak hiraukan ancaman. Kami bukan macam pembangkang yang sikit-sikit buat laporan polis. Tapi dalam masa yang sama mereka yang paling anti polis. Kami tidak buat laporan, kami ignore (ugutan) kerana ianya nothing pada kami.

MD: Baru-baru ini aktivis politik, Amin Iskandar ada membuat laporan polis terhadap Papagomo. Boleh komen sikit?

PG: Dia (Amin) buat laporan polis kononnya saya menyekat kebebasan bersuara kerana mempertikaikan artikel yang beliau buat tentang Datuk Razali Ibrahim (Timbalan Menteri Belia dan Sukan). Hakikatnya, beliau (Amin) mengkritik lebih dahsyat dari apa yang saya buat. Dia mengkritik perkara yang benar. Berdasarkan penulisannya, dia cuba memperbodohkan dirinya dengan mengiyakan apa yang (Datuk Seri) Anwar (Ibrahim) katakan. Apa yang Razali katakan itu benar. Yang memburuk-burukkan negara bukan Barisan Nasional (BN), pembangkang yang buat. Hal itu terbukti. Kita ada video di mana Anwar pergi ke luar negara dan memburuk-burukkan Malaysia.

Jadi bila dia buat report polis, bagi saya mudah, satu dia gila glamor, dua dia memang dibayar oleh Chegubard. Kerana kalau nak ikut kronologi, dua minggu sdebelum dia buat report tersebut, saya ada post di Twitter kepada budak-budak Chegubard bahawa video dia akan dikeluarkan. Dan video Chegubard ni dia cukup takut sebab karier die dalam PKR akan mati. Ada yang datang jumpa saya minta setel, pada saya ini bukan masalah settle atau tak settle, ini perjuangan yang saya buat. Saya tak pernah dapat duit satu sen pon. Saya hanya mengambil tanggungjawab menjadi ‘anchor’. Kalau bukan saya siapa lagi nak buat?

MD: Tak risau ke laporan polis yang banyak ke atas Papagomo?

PG: Biarlah saya jadi kambing hitam, yang penting rakyat sedar tentang kebenaran. Tentang siapa itu Anwar, apa yang pembangkang buat, sedar yang mereka sudah ditipu. Jadi laporan polis saya tak tau da berapa banyak. Pada saya ia bukan masalah dan saya sendiri sudah disoal siasat oleh SKMM dan PDRM. Sudah lebih 10 soal siasat setakat ini. Dan dalam soal siasat saya tiada kesalahan pon. Kalau betul ada salah, pembangkang perlu dakwa saya di mahkamah dan saya sanggup berdepan mahkamah.

MD: Tidakkah Papagomo pernah berasa tertekan dengan situasi sekarang?

PG: Tekanan ada, tapi saya bersyukur kerana ramai rakan-rakan seperjuangan seperti blogger Parpukari, Gerakan Anti PKR (GAP), Ruang Bicara Faisal (RBF Online), Medan Info Kita, Darul Ehsan Today, Gelombang Rakyat,Gelombang Wangsa Maju dan ramai lagi yang sealiran yang memberi semangat sebab mereka tahu yang saya sudah mendatangkan ketakutan kepada pembangkang sebagaimana Raja Petra mendatangkan ketakutan kepada BN. Apa pun yang berlaku saya akan terus ke hadapan dan berjuang habis-habisan. Risiko memang ada, tapi saya tidak peduli kerana kita hidup hanya sekali. Cuma kadang-kadang ada terfikir tentang keselamatan keluarga. Inilah masalah yang kami (blogger pro-BN) hadapi. Tapi ini juga membuktikan bahawa pembangkang lebih jahat dari BN sebab kita tidak pernah ugut mereka seperti yang mereka lakukan kepada kami. Bermakna mereka sebenarnya takut dengan kebenaran yang kita bawa. Inilah kebebasan yang kita buat.

Kebebasan dari segi...?

Kalau kita tengok kebebasan blogger pro BN, pemimpin BN salah kita tegur, tak pernah kita tak tegur. Tapi blogger pro pembangkang, mereka bukan sahaja tidak tegur pemimpin mereka yang buat silap, malah menafikannya walhal mereka tahu ia benar.

MD: Pernah tak terfikir untuk berhenti dari menulis blog?

PG: Saya akui pernah terfikir untuk stop. Tapi tak boleh kerana matlamat kami menulis blog adalah kerana pembangkang. Dan di kalangan kami adalah mereka-mereka yang dahulunya adalah penyokong kuat PKR. Mereka ini tidak masuk Umno pon, tapi mereka berjuang menyokong kerajaan.

MD: Bagaimana penerimaan keluarga?

PG: (Gelak) Hari-hari kena bebel. Mak saya di kampung selalu telefon, risaukan saya. Jadi ketakutan kepada keluarga terutamanya isteri saya. Saya juga ada anak. Satu lagi cabaran adalah isteri saya berketurunan Cina, jadi kadang-kadang bila bersembang tentang politik, Chinese is still Chinese, tapi kita kena tegarlah.

MD: Boleh kongsi apa masalah sebenar Papagomo dengan UMB?

PG: Sebenarnya kami tidak mempunyai masalah dengan UMB, masalah kami adalah dengan pengerusinya, Tun Faisal. Tertubuhnya UMB adalah bersama kami blogger-blogger sealiran dengan saya di Putrajaya, boleh minta Tun Faisal sahkan perkara ini. Kami menjadi ahli UMB sebab kami sokong Umno. Tapi masalahnya adalah kalau pemimpin tinggi boleh dengar cakap blogger, kenapa Tun Faisal ni susah nak dengar cakap kami?

Beliau harus ingat iaitu di dalam perang media baru ini biar kami yang berperang keluarkan idea. Kami tahu anda adalah pemimpin, politik sana sini tapi dalam scope perang media baru, anda tidak bijak. Jadi dengar cakap orang yang pandai dalam media baru. Ini masalah Tun Faisal, bukan masalah UMB. Kami berkawan dengan blogger UMB. Yang kita ada masalah adalah dengan Tun Faisal. Andai kata beliau step down sebagai pengerusi UMB, individu yang ambil alih jawatannya boleh bekerjasama dengan kami, tiada masalah. Kami sedia bekerjasama. Dan jika benar saya jahat, da tentu sahabat-sahabat seperti Parpukari, Gerakan Anti PKR (GAP), Ruang Bicara Faisal (RBF Online), Medan Info Kita, Darul Ehsan Today, Gelombang Rakyat, Gelombang Wangsa Maju dan ramai lagi yang sealiran akan hentam saya. Tapi ini tidak berlaku.Pada saya, isu dengan Tun Faisal ini memang takkan selesai kerana dia terlalu ego. Dengan Tun Faisal ni memang tiada maaf bagimu. Kalau menteri boleh dengar cakap kami, apalah sangat dia tu.

MD: Tidak risaukah satu hari nanti Papagomo akan dianggap sebagai liabiliti kepada Umno?

PG: Ini sebenarnya yang diinginkan oleh pembangkang, ‘Papagomo adalah liabiliti pada Umno’, ‘Papagomo yang rosakkan Umno’, pembangkang memainkan semua ini sebab dia takut apa yang ada pada Papagomo dan rakan-rakan memberikan impak yang cukup besar kepada mereka.

Selain itu Umno juga harus ingat, kerana perjuangan berterusan kami blogger jalanan ini, banyak isu yang kita bongkarkan.Contohnya fitnah ke atas isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor, kami yang menjawab dulu, bukan pemimpin Umno. Datuk Seri Rais Yatim punya isu, kami yang pergi jumpa beliau dan mendapatkan orang gajinya yang sebenar. Kalau Umno nak anggap saya liabiliti pon tak mengapa kerana saya bukan dibayar oleh mereka pon. Blog itu blog saya. Saya tiada tauke, kami blogger jalanan tiada tauke. Kita sokong kerajaan. Dan saya ingin tegaskan di sini, walau siapapun yang suruh kami tutup blog, kami takkan tutup kerana itu blog kami. Kami bukannya dibayar.

MD: Sampai bila Papagomo akan terus berjuang?

PG: Saya bermula kerana Anwar, saya menentang ideologi yang beliau bawa. Andai kata beliau dipenjarakan sekalipun, perjuangan saya masih belum habis kerana masalah utama adalah ideologi beliau. Itu yang harus dihapuskan. Beliau ini sanggup melakukan apa sahaja demi kuasa dan ideologinya ramai orang ambil, PAS, DAP, dua-dua menggunakan ideologi Anwar Ibrahim. Perjuangan menentang ideologinya harus ditentang habis-habisan kerana ia mendatangkan mudarat pada agama bangsa dan negara. Selagi ideologinya ada, selagi itu Papagomo akan ada. Saya akan berjuang sampai mati.


Sumber : Badut Rakyat

p/s: Go More gomo Go More. FUCK YOU Anwar.

PANAS!!! NIK AZIZ AKUI ANWAR IBRAHIM LIWAT SAIFUL?


USAH UBAH KEPUTUSAN MAHKAMAH DENGAN RUSUHAN

Demonstrasi tak akan ubah keputusan perundangan

KUALA LUMPUR 29 Dis. - Perjalanan atau keputusan sebarang kes berkaitan perundangan negara tidak boleh diubah dan disangkal dengan cara berdemonstrasi, kata Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr. Rais Yatim.

Beliau berkata selain memikirkan tanggungjawab kepada masyarakat, mereka yang ingin berdemonstrasi juga perlu sedar tindakan sedemikian tidak akan mempengaruhi dan menggetarkan pihak mahkamah dalam membuat keputusan.

"Demonstrasi tidak mampu mengubah aliran atau aluran perundangan negara, jika itu yang mereka tuntut, maka kenegaraan kita akan hancur," katanya mengulas mengenai ura-ura bahawa pihak tertentu cuba mengadakan demonstrasi sempena keputusan mahkamah berhubung kes liwat melibatkan ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 9 Januari depan.

Bercakap kepada pemberita selepas melancarkan program Istana Budaya tahun 2012 di Istana Budaya di sini hari ini, Rais berkata, seharusnya pihak yang berkenaan menerima hakikat dan menjadikan kes seorang bekas Menteri Besar yang didapati bersalah oleh mahkamah baru-baru ini sebagai rujukan bahawa keputusan perundangan tidak terbatas kepada golongan tertentu sahaja.

"Jadi barangsiapa yang terkena pada masa depan, mereka atau beliau-beliau harus terima sebagai hakikat...takkan dengan mengadakan demonstrasi jalanan maka semua hakim takut," kata Rais.

Beliau berharap masyarakat memberi dokongan kepada pembuat keputusan seperti Peguam Negara dan barisan hakim supaya tidak gentar membuat keputusan berdasarkan undang-undang yang telah sama-sama dihormati, didirikan dan dilaksanakan sekian lama.

"Tinggal lagi jika mereka masih hendak berdemonstrasi itu adalah tujuan politik, bukan dalam bidang perundangan tanah air," katanya. - BERNAMA


p/s: Nik Aziz royak Demonstrasi samo denge Smaye jumaat weh. Hahahaha

GERAKAN ANWAR SUDAH BERMULA MENJELANG 901

Program Bangsat Jelajah Anwar Ibrahim menjelang 9 Januari 2012.


Ini bukan Anwar, ini AnuGay Rah Tuhan

Gua dapat sistem pesanan ringkas lewat jam 2 pagi semalam dari orang dalaman PKR. Nampaknya Anwar semakin kepanasan menanti detik yang bakal menjadi sejarah hitam buat beliau iaitu 9 Januari 2012. Begitu banyak kempen yang telah di atur oleh beliau bagi menghasut rakyat Malaysia supaya mempertahankan kes salahlaku beliau. Anwar semakin dapat merasakan bahawa beliau tidak lagi dapat melarikan diri daripada pihak berkuasa setelah banyak bukti berkaitan kes liwat diperolehi Mahkamah. Akibat daripada itu, agenda menghasut rakyat supaya turun beramai-ramai di perkarangan Mahkamah Jalan Duta seperti mana reformis 1998 terus dilakukan Anwar.

Antara program yang telah dirancang oleh BABI Anwar:

1. Selasa 3 JAN - 9 mlm - 11 mlm -Ledang, Muar (Johor)

2. Rabu 4 JAN - 9 mlm - 11 mlm - Bandar Tampin N9, Bukit Katil, Melaka

3. Khamis 5 JAN - 9.30 pagi - Bentong, 12.00 tghari - Balok, Indera Mahkota, 2.30 ptg - Dungun, 4.30 ptg - Kuala Terengganu, 8.00 mlm - Pondok Pasir Putih, 10 mlm - Macang

4. Jumaat 6 JAN - 9 mlm - 11 mlm - Lembah Pantai,Kelana Jaya

5. Sabtu 7 JAN - 9 pagi - Pulau Pinang, 5 ptg - 12.00 mlm - 4 prog di Terengganu termasuk - 11 mlm - Sambutan 100 Tahun Penubuhan Kerajaan Islam Terengganu di Kuala Berang

6. Ahad 8 JAN - 7 mlm - Solat Maghrib / Hajat / Tazkirah di Rumah DSAI, 9 mlm - Padang Sultan Sulaiman, Kg Baru, KL, 11 mlm - Pandan.

7. Isnin 9 JANUARI 2012 - 8 pagi - MAHKAMAH


Gua tidak sabar nak lihat anjing Anwar menyalak pada 9/01/2012. Benarkah reformis 1998 kembali terjadi? Gua dapat rasakan India upahan Anwar akan memenuhi ruangan Mahkamah. Apapun gua nasihatkan kepada semua rakyat Malaysia, kita serahkan sahaja kepada pihak mahkamah dalam membuat keputusan. Tidak ada untungnya korang menyalak untuk pertahankan seorang penjenayah seperti Anwar Ibrahim. Lebih baik duduk rumah dengan anak bini.


p/s: Anwar kena guna talian hayat yang terakhir. FUCK ANWAR!

Wednesday, December 28, 2011

SINDIR!!! ALEX FERGUSON BERI AMARAN PADA ANWAR IBRAHIM?

Fergie telah keluarkan amaran kepada Man City yang wang bukannya mampu merampas takhta liga EPL. Jumlah wang yang tinggi dilaburkan oleh Man City belum pasti boleh menggugat kemaraan Man U dalam merebut takhta liga EPL. Amaran ini dikeluarkan sejurus Man U membelasah Wigan 5-0. Man U sekarang masih ketinggalan di belakang Man City dengan hanya kekurangan jumlah jaringan manakala mata adalah seri.

Buat Anwar, lu jangan ingat dana yang kamu peroleh dari Israel berbilion-bilion membolehkan PR merampas Malaysia. Rakyat Malaysia belum pasti memilih kamu walaupun ditabur dengan jumlah duit yang banyak. Malaysia hanya perlukan pemimpin yang bermoral bukanya pemimpin yang ada masalah seks seperti Anwar Ibrahim.


NAJWA LATIF AKAN TERUS BERSAMA BN?

Karnival Sayangi Selangor pada 28-31 Disember ini turut dimeriahkan dengan persembahan adik Najwa yang cantik molek ini.


Tuesday, December 27, 2011

MANTAP!!! KHAIRUL FAHMI APEK YANG SEKSI.

MANTAP!! FILEM LUCAH TERLARIS TAHUN 2011?

video


Tahun 2011 bakal melabuhkan tirai dalam tempoh 4 hari sahaja lagi. Banyak kenangan yang gua lalui bersama keluarga yang tercinta. Ada juga insiden pahit yang tidak boleh gua lupakan sepanjang tahun 2011. Selepas ini kita akan bertemu dengan tahun 2012. Tarikh yang pasti seluruh rakyat nantikan adalah 09.01.2012. Kempen ROAD TO PENJARA Anwar akan berlaku. hahahaha.

Gua yakin dan pasti video seks di atas antara video seks yang terlaris pada tahun 2011. hehehe. Memang mantap. Gua jeles dengan mamat pelaku dalam video tersebut. hahahaha


p/s: FUCKing Anwar babeh!!!

#TESTING!!!

Monday, December 26, 2011

GUA TERUS FUCK ANWAR BILA TENGOK VIDEO INI!!!

video


Dengan izin gua upload video ini daripada blog Jas Salleh. Memang terbaik kepada director yang menghasilkan video ini. Mesej sampai kepada yang menonton.


p/s: Gua nak shopping hanya di KR1M. FUCK ANWAR!!!

DEDAH!!! TNC AKADEMIK UPSI YANG BARU PRO ANWAR?


Gua nak ucapkan tahniah kepada Prof. Dr. Omar Abdull Kareem yang telah dilantik sebagai Timbalan Naib Cancelor Akademik dan Antarabangsa yang baru bagi Universiti Pendidikan Sultan Idris sekarang. Semoga dengan lantikan baru ini menjadikan UPSI sebuah IPTA yang melahirkan produk yang lebih bernilai bukanya produk bangang seperti Adam Adli. Hari ini gua dapat info dari kenalan media yang berada di Perak yang juga bekas pelajar UPSI berkenaan dengan Dr. Omar Abdull Kareem ini. Namun begitu, rakan gua itu berkata, beliau akan terus siasat samada ini ada kebenaran mahupun tidak. Apa info tersebut?

Benarkah Dr.Omar merupakan proksi Anwar yang berada dalam UPSI? Kawan gua sms memberitahu bahawa TNC Akademik yang sekarang adalah orang Pro Anwar. Dr.Omar juga pernah ditawarkan jawatan senator oleh Anwar Ibrahim jika suatu hari nanti FUCKATAN RAKYAT memerintah Malaysia. Pergghhh!!! Biar betul? Apapun ini adalah info peringkat yang pertama gua dapat dari kenalan dari Perak. Jika perkara ini benar, amatlah bahaya situasi UPSI sekarang. Jika info ini salah, setinggi-tinggi kesyukuran gua panjatkan pada illahi. Gua tidak mahu unsur Anwar terus merasuk bakal pendidik negara kita. Apapun siasatan tetap akan dijalankan. kekekeke.



Gua masih bengang dengan budak hingusan Adam Adli. Manusia yang tidak sedar dek untung. Belajar pun mengharapkan bantuan kerajaan, tetapi perangai kurang ajar mengalahkan seekor anjing yang gigit betis tuan. Kenapalah kita bela anjing kurap seperti ini lagi. Jika gua diberi mandat untuk jatuhkan hukuman ke atas budak dajjal ini, tanpa fikir panjang gua akan liwat mamat jambu ni. Tapi tak tahu ler kot Anwar awal-awal dah balun mamat sial ni. hehehehe.



Bercakap soal Anwar BABI ni, gua pun naik heran dengan pihak UPSI. Sejauh mana UPSI menjaga pelajar sehinggakan ada si kitol ini boleh melakukan majlis dengan mahasiswa UPSI. Gua amat yakin jika UMNO yang masuk buat program dalam mahupun luar IPT bersama mahasiswa, comfirm heboh satu negara yang UMNO berpolitik dalam IPT. Tapi bila bapak Anwar rasuk siswa supaya buat kerja jahat, masing-masing sorok tangan. Kenapa hal demikian boleh berlaku? Adakah mahasiswa lebih berkuasa jika nak dibandingkan dengan NC,TNC dan apa sahaja pegawai yang ada di IPT. Malas la gua nak ulas panjang. Bukan dapat duit pun. hahaha.





p/s: Adam Adly dalam pemerhatian samseng Malaysia. FUCK ANWAR!!

Sunday, December 25, 2011

HAMBIK KO!! OGHE KLATE CELIK DOH. NIK AZIZ MEME PANDAI BLAKON!


Kredit kepada GelombangKick yang menyebarkan video ini. Gua mintak izin untuk upload dan papar dalam gua punya blog. Yakinlah wahai anak Kelantan, selama ini memang Nik Aziz adalah seorang pelakon yang cukup hebat. Perkara ini pernah di akui oleh bekas blogger upahan Husam Musa iaitu Syed Azidi.

Kononya berdoa dengan menitiskan air mata tetapi hakikatnya gambar tersebut beberapa kali di lakonkan agar ianya lebih nampak realiti. Harrkk tuithh!! PEMBOHONG BESAR Nik Aziz. Hasil penipuan gambar tersebut PAS boleh menang di Kelantan. Tetapi itu cerita PRU2008 la bro Aziz. Sekarang rakyat Kelantan sudah mengenali anda sehingga ke seluar dalam atau pampers. Hahahaha. KANTOI SUDAH!!


video

Kepimpinan PAS hari ini semakin bimbang dengan survival politik mereka. Semakin hari semakin ramai pemimpin PAS dan ahli PAS yang mula berlaih arah. Mereka tidak lagi percaya dengan dasar perjuangan PAS yang dahulunya bertungkus lumus dengan slogan Negara Islam sekarang berubah menjadi Negara Kebajikan. Hal ini berikutan PAS yang sudah dilembukan oleh DAP Komunis.

Ketakutan PAS sekarang lebih terserlah apabila pejuang sebenar iaitu Hassan Ali sudah mula meninggalkan PAS. Hassan Ali melihat PAS tidak lagi mengutamakan Islam, Melayu dan Raja Melayu dalam perjuangan sekarang. PAS mula menggadaikan kesucian Islam hanya ingin meraih undi simpati dari kalangan orang bukan Islam. PAS juga tidak lagi memikirkan survival bangsa Melayu dalam sektor pendidikan , ekonomi dan juga pekerjaan sehingga bersetuju dengan dasar DAP yang ingin mengurangkan jumlah penjawat awam suatu hari nanti. Ringkasnya, PAS semakin hebat mengamalkan MATLAMAT MENGHALALKAN CARA dalam mengejar kuasa politik.



Kesesatan dalam PAS bukan hanya wujud pada hari ini, sebaliknya sudah mula timbul sejak dari dahulu lagi. Abdul Hadi Awang pernah mendakwa PAS adalah Parti Allah di Jertih Terengganu pada ketika itu. Akibat terlalu ghairah berkempen di pentas ceramah, nafsu mula mengatasi iman beliau hinggakan sanggup mendakwa bahawa PAS parti Allah. Sah PAS memang sesat pada anggapan gua. Soal kafir mengkafir adalah mainan bagi juak PAS. Benarkan PAS adalah agama? Benarkah undi PAS dijamin syurga? Apa nasib muslim di negara yang tidak punyai parti PAS? Mereka tidak ada jaminan untuk masuk syurga? Sila jawab Nik Aziz. hehehehe.




Hari ini PAS mendakwa kerjasama yang baik dalam Pakatan Haram telah mengukuhkan kedudukan PAS dalam arena politik negara. Masihkah kau ingat? Dahulu pernah juga dikeluarkan fatwa oleh PAS, haram bagi UMNO apabila bekerjasama dengan kafir MCA dan MIC. Sekarang apa cerita bro? Kafir harbi DAP menjadi sanjungan PAS sekarang. Akhirnya PAS menjilat ludah sendiri. Uweekkk!!! Gua keliru dengan kerjasama Pakatan Haram ini. Benarkah ada penyatuan dikalangan mereka ini? Setahu gua, Anwar berfungsi sebagai jambatan untuk menghubungkan PAS dan DAP. Setelah sekian lama DAP cuba berbaik dengan PAS dalam usaha memancing undi orang Islam, akhirnya dengan bantuan pelakon PORNO DAP berjaya menyucuk jarum dalam PAS. Siapa yang untung dalam permainan ini? Sudah tentu DAP manakala PAS akan terus menjadi keldai tunggangan kepada DAP. Hahahaha. BULLSHIT!!


p/s: PAS sanggup gadai Islam kerana seorang pelakon PORNO. FUCK ANWAR!!


Friday, December 23, 2011

GEMPAR!!! NIK AZIZ MENINGGAL DUNIA.

Suratan atau kebetulan? Takziah gua ucapkan kepada keluarga Arwah. Butiran lanjut sila klik sini.

Alfatihah.

SBPA SATU DILEMA BUAT PENJAWAT AWAM.


Apa yang berlaku sebenarnya dengan isu SBPA? Gua pun tidak paham sebab gua hanya bekerja sendiri. Tapi apa yang gua tahu, dengan SBPA ni jika SKT penjawat awam bawah 70% maka mereka dinasihatkan untuk berhenti kerja atas faktor kepentingan perkhidmatan awam. Lebih pada tu gua tak ambik port sangat. Hahahaha. Baik bisnez tak payah pikir pasal SKT atau SBPA.

Gua ada baca dua blog yang sangat meragukan. Kedua-dua blog ini menulis tentang SBPA tetapi hujahan yang berbeza. Gua pun menjadi bengong untuk mencari mana satu yang benar. Benarkah YAB Najib di sabotaj dalam merealisasikan penyelarasan sistem gaji baru buat penjawat awam? Baca sini. Atau benarkah faktor kewangan negara menjadi sekatan kepada SBPA? Baca yang ini plak. Bila dah baca kedua-duanya, comfirm kamu pening. hahahaha.


Ini juga penjawat awam

Apapun gua yakin dengan segala tindakan YAB Najib Razak. Beliau bukan orang yang bodoh dalam membuat keputusan. Beliau juga bukan memikirkan soal meraih undi dalam melaksanakan segala dasar negara. Bukan macam PAS yang sanggup gadaikan agama semata-mata ingin memancing undi rakyat. Atas sebab itu Hassan Ali keluar dari perjuangan PASik. Buat YAB Najib, gua tetap menyokong apa jua tindak tanduk yang beliau ambil. Sebab rakyat yakin, anda buat demi rakyat bukanya demi Parti.


p/s: Jom risik siapa sebenarnya KSN. hehehe. FUCK ANWAR!!



Thursday, December 22, 2011

MANTAP!! MAHER ZAIN AKAN GEGARKAN STADIUM PERAK!!


Terima kasih kepada brother yang agihkan tiket percuma pagi tadi sewaktu gua pekena roti canai di restoran. Kome ada ker tiket percuma? hahaha. Aku nak bawak bini pergi tengok Maher Zain pada 24/12/2011 nanti. Comfirm pecah la stadium bola Perak. Moh ramai-ramai kita gegor.


p/s: Muka Gua ada rupa Maher Zain bini kata. Hahaha.. FUCK ANWAR IBRAHIM!!

Tuesday, December 13, 2011

DEDAH!! DASAR POPULIST DAP PANCING UNDI PENJAWAT AWAM.

Gaji LGE yang melampau...


SMS dapat petang semalam, tapi gua tak sempat nak berkongsi dalam blog. Sibuk bawak anak pergi bercuti. Anak gua dah tido awal malam ni, so boleh ler curik masa sket nak menulis malam ni. Bini bagi izin untuk gua tidak ganggu dia malam ni, lagipun lampu sudah merah. hahahaha.

Gua dapat SMS dari seorang rakan yang sekarang ni merupakan penjawat awam di Pulau Pinang. Dalam SMS itu gua tidak pasti yang menghantar itu ingin melahirkan rasa terkilan ataupun gembira.

SMS 1. " Maklumat dari perhimpunan bulanan Pentadbiran negeri pada 12 Disember 2011. Lim Guan Eng telah umumkan penjawat awam negeri dan PBT akan ditambah lagi jumlah bayaran khas atau bonus untuk tahun ini. Jika sebelum ini bayaran minima adalah RM500, tetapi dasar terbaru LGE dinaikkan kepada RM800. Pergh!!! Kaya la PBT Pulau Pinang. Bayaran ini akan dibayar bersama gaji pada bulan Disember ini "

SMS 2. Kalau ini bukan budget pilihanraya, maka kenapa tidak? Kita ada banyak sumber dalaman di Pulau Pinang. Ini arahan LGE kepada penguatkuasa agar "go slow please"

2 SMS ini jelas bahawa LGE telah menggunakan sumber pendapatan dalaman di Pulau Pinang sebagai dana untuk memancing undi bagi menghadapi PRU yang akan datang. Persoalanya, adakah hasil rakyat yang bukan penjawat awam LGE guna untuk projek PRU ini? bila kerajaan pusat umumkan BR1M, bantuan pelajar sekolah RM100.00, kenaikan gaji baru pada penjawat awam, LGE bantai FED GOV kononya ini adalah budget PRU kerajaan BN. Kalau dia yang buat, budget apa? Budget lancau dia ker? Harkk Tuiihh!! Kata dulang paku serpih.


Kawasan mana lagi kita nak rampas?

Terima kasih buat sahabat gua yang sudi bagi sms tersebut untuk dijadikan bahan gua menulis blog. Inilah dasar populist LGE yang cuba meraih undi penjawat awam Pulau Pinang. Rampas tanah Melayu, dapat duit beli undi Melayu. Hahahaha. Cina kenakan Melayu. Steady!!!


p/s: Anak raba nenen, bapak usir Melayu. FUCK Anwar!

Monday, December 12, 2011

PANAS!!! NURUL IZZAH TUNJUK BONTOT PADA PDRM?


Akibat terlalu marah dengan anggota PDRM yang menghalang beliau daripada memasuki perkarangan mahkamah kerana memakai t-shirt BERSHIT 2.0, inilah reaksi Izzah.

TERBAIK!!! JUTAAN PENGIKUT ANWAR PENUHI RUANGAN MAHKAMAH.

Jutaan penyokong Anwar 1998

Gambar diatas merupakan sokongan pengikut Anwar Ibrahim pada tahun 1998 yang berkumpul di hadapan mahkamah. Penyokong ini seolah menentang kerajaan BN yang zalim kerana mendakwa Anwar atas kes salahlaku seks iaitu main bontot lelaki dan salahguna kuasa. Fakta:Memang Anwar suka main belakang dan memang kaki songlap duit negara. Jutaan penyokong ini tidak berganjak walaupun diminta oleh pihak berkuasa supaya bersurai. Akibat terlalu sayang kepada Anwar Ibrahim, mereka ini sanggup bermandi darah demi menyelamatkan Anwar BABI. Namun ianya tidak berhasil apabila Anwar telah dijatuhkan hukuman yang setimpal dengan perbuatan jahat beliau. Ini cerita 1998. Apa berlaku sekarang? Gua amik gambar di bawah ini dari blog badutrakyat. Dengan izin. kekekeke.


Jutaan ker ni?

Gambar di atas adalah belasan penyokong tegar Anwar Ibrahim yang datang ke mahkamah hari ini untuk terus membela nasib Anwar Ibrahim. Hahahaha. Kecewa gua tengok. India mana la Anwar upah ni untuk bawa sepanduk. Mana pergi yang jutaan dulu? Mana pergi yang pernah berarak ke mahkamah pada tahun 1998? Hehehehe. Sudah lari meninggalakan Anwar lor... Apa sebab? Sah! mereka percaya bahawa Anwar adalah pelaku dalam video seks dan juga meliwat Saiful. India di atas ni? Geng Hindraf la kot. kekekeke. Hebat Anwar. Segelintir India masih dibelakang anda dan sebilangan besar rakyat Malaysia telah FUCK YOU la Anwar.


p/s: India suka main belakang? belakang tabir. Anwar Boleh Undur ABU

CHEGU BAD ABAIKAN IBU KERANA POLITIK?

Bakal menteri pertahanan jika PR memerintah



Semakin hari semakin bongkak manusia bernama Chegu Bad. Mamat ni merupakan anjing perang terbaik Anwar Ibrahim. Berapa dapat upah gua malas nak menipu di sini. Tapi memang dengar citer kaya hasil menabur fitnah di pentas ceramah. Sekali turun ceramah RM15000.00 ambil bayaran?. Fuhhhh!!! Gua pun nak jadi penceramah juak PR ler.. Kaya siot...

Gua baru check email pagi ni. Seorang sahabat yang tidak mahu dikenali nama beliau menghantar email supaya gua tulis dalam blog ini tentang mamat yang dalam gambar di atas merupakan seorang yang hipokrit. Kenapa?

Sepanjang tempoh beliau membesar dan belajar, banyak bantuan kerajaan yang beliau sapu. Sampai air susu kotak di sekolah pun dia sapu bro.. Tapi bila dah besar, boleh cari makan sendiri nak lawan kerajaan. Penghantar email itu juga amat kecewa dengan sikap Bad akhir-akhir ini apabila telah banyak mengabaikan tanggungjawab beliau sebagai seorang anak. Bad dilihat lebih banyak utamakan kerja politik sehingga abaikan orang tua di kampung?.

Oit Bad, lu kena ingat yang lu dibesarkan oleh orang tua lu. Mak lu lahirkan lu bukan main susah tapi bila besar lu nak tinggalkan mak lu ker? Harkk tuitthh!! Dasar lupa daratan!! Lantak lu ler.. Bukan hal aku. Aku tulis ni pun nak suruh pembaca nilai siapa ko sebenarnya. Kaya hasil fitnah atas pentas ceramah, mak bapak disisihkan?. memang tidak patut...


Gambar hiasan

Ibu.. Jasamu tetap anakmu ini kenang. Harap aku tidaklah sejahat insan yang bergelar Chegu Bad.


p/s: Tiba-tiba gua rindu mak bapak. Anwar Boleh Undur A.B.U

Sunday, December 11, 2011

HOT NEWS!!! ZAIDI BULUH PERINDU BAKAL DIBUNUH?

Tahniah videodinamika atas penghasilan video dikir barat yang cukup bermakna kepada pemimpin PAS Kelantan. Gua tabik sama lu. Harap rakyat Kelantan sedar. Tahniah juga buat Zaidi Buluh Perindu. Suara yang lunak dalam penyampaian mesej yang bermakna melalui seni dikir barat.

Mungkinkah Zaidi akan jadi sasaran juak PAS untuk baling kapak terbang seperti mana Syed Azidi salah seorang blogger yang pernah dedahkan korupsi dalam PAS? lihat sini Tapi gua yakin Zaidi sikit pun tidak takut sebab ini sahaja cara beliau untuk berjuang bagi membantu nasib anak Kelantan. Tahniah juga buat awok-awok dikir yang telah membantu dalam menghasilkan video ini. Gua sokong sek demo.


video






p/s: Aku pernah jadi Tok Jogho maso skoloh menengoh wei. Fuck Anwar!

GEMPAR!!! CHEGUE BAD TEWAS!

Tahniah Geng Nadi Rakyat yang menyedarkan ramai pihak bahawa perjuangan UMNO sebenarnya di berkati Allah. Perjuangan Pakatan Haram telah pun lari dari landasan perjuangan dalam memartabatkan Islam dan Bangsa Melayu.

Apa yang dimaksudkan oleh A.B.U iaitu Asal Bukan Umno sebenarnya rakyat menolak sama sekali. Hakikatnya begitu ramai masyarakat hari ini menterjemah A.B.U adalah Allah Berkati Umno.




Allah Bersama Umno ABU



Karpal Singh Pengerusi DAP tolak Islam



Betulkah undi PAS masuk syurga



P/s: Aku Budak Umno juga adalah ABU! Bullshit Chegu Bad!


Saturday, December 10, 2011

HOT NEWS!!! FASHA SANDHA JADI MANGSA BLOG PAKATAN RANJANG.



Gambar diatas hasil print screen gua dan paste ker paint yang di ambil dalam satu blog juak Pakatan Haram. Nama artis tersohor telah dipergunakan semata-mata untuk menarik perhatian pembaca supaya melawat blog beliau. Apa nama blog ini? Lu orang cari sendiri. Tak hadap aku nak promote blog BABI Pakatan Haramjadah! Mereka menyedari bahawa pengaruh artis cukup hebat untuk digunakan bagi mempromosi laman blog atau portal, dan atas faktor itu Juak BABI telah guna nama Fasha Sandha yang terkenal dengan watak Elysa dalam drama Cinta Elysa.



p/s: Harkk tuithh!!! Pakatan Haramjadah Bullshit!!!

JAHAT!!!! TETEK JADI TARUHAN KERANA GILAKAN BOLA.

Gambar hiasan


Syahrini


Mungkin sudah terbiasa dengan sifat yang suka menunjuk-nunjuk buah dadanya, seorang artis wanita Indonesia, Syahrini mengejutkan ramai pihak dengan berbangga ‘menyerahkan’ aset kebanggaannya itu kepada bintang bola sepak England, David Beckham, untuk ditandatangani dengan hanya beralaskan sehelai baju-T ketat dan nipis. Baca seterusnya...


p/s: Anwar nak tandatangan atas tetek aku ker? Meh lerrr...


BERITA TERKINI!!! CINA JUAL BORANG BANTUAN RAKYAT 1MALAYSIA?

Gambar hiasan

Baru sahaja sampai di Melaka. Negeri kehebatan sejarah Melayu yang hari ini telahpun bergelar negeri maju. Tahniah (DAR) Datuk Ali Rustam yang telah banyak berjasa membawa Melaka ke mercu tanda sehingga berpusu-pusu pelancong datang ke Melaka. Sesak gila jalan hari ini. Tapi gua tak kisah sebab kereta gua kecil dan mampu cilok. Gua mendapat email terbaru dari rakan online yang berada di Sentul. Ringkasan email yang gua boleh cakap "ada orang cina jual borang BR1M dengan harga sekitar 40 sen dengan 50 sen di Flat Sentul". 50 sen itu merupakan kos untuk mereka tolong fotostat dan diedarkan kepada masayarakat sekitar. Inilah nikmat BR1M. Cina siap boleh buat bisnes fotokopi, rakyat susah dapat RM500.00. Apapun LHDN mesti buat kerja dengan baik untuk mendengar hati rakyat agar semua yang layak mendapat nikmat bantuan tersebut.


Gambar hiasan Flat Sentul


Gua juga dapat berita yang menyedihkan berkenaan dengan BR1M. Ada cubaan untuk mensabotaj BR1M oleh pihak pembangkang. Difahamkan kumpulan sabotaj ini telah bergerak segenap kampung pedalam yang mana modus operandi mereka mencari rakyat yang kurang intelek supaya mudah untuk diperdaya. Kumpulan ini juga telah mengedar borang BR1M kepada rakyat yang susah di pedalaman dan diminta untuk mengisi borang tersebut. Kumpulan ini akan menyamar sebagai agen kerajaan BN yang turun untuk membantu rakyat. Tetapi selepas borang itu dipungut, kumpulan ini akan campak atau buang atau bakar borang tersebut. Gerakan ini jika berjaya, individu yang mengisi borang tersebut melalui kumpulan ini akan marahkan kerajaan BN kerana bantuan RM500.00 itu tidak sampai kepada mereka walaupun borang sudah dihantar. Fuuhhh.. Jahat gila modus operandi juak Pakatan Pembangkang untuk sabotaj BR1M. Hal ini perlu di ambil perhatian oleh kerajaan. Borang ini mudah diperolehi dengan harapan rakyat tidak perlu berhadapan dengan masalah birokrasi, tetapi natijahnya ada golongan jahat juak PKR yang berhati binatang cuba menghalang nikmat rakyat susah.



Apapun rakyat tetap bersyukur kepada Allah dan berterima kasih kepada kerajaan yang dipimpin oleh YAB Datuk Seri Najib yang telah mendengar rintihan hati rakyat yang susah. Akibat terlalu takut dengan kehebatan BN, modus operandi jahat juak Pakatan Pembangkang akan berterusan bagi mengejar objektif mereka untuk merampas negara dan seterusnya menggadai negara.


p/s: FUCK Anwar Ibrahim. ABU= Allah Bersama UMNO

Friday, December 9, 2011

GILA!! KFC HIDANG SISA AYAM PADA PELANGGAN!

video

Gua serik makan KFC!!!!

GEMPAR!! NIK AZIZ PAKAI PAMPERS KR1M?


Pergh... Penat gila gua hari ni. Semalam baru balik dari LIMA dah hari ni terpaksa jumpa kenalan rapat di Bagan Serai Perak. Sahabat lama yang belajar sama-sama di IPTS sekarang dia ni bekerja di Bagan Serai. Dia orang Kelantan negeri Serambi HIV. Hahaha.. Dalam perjalanan balik berjumpa dia, gua terpandang KR1M yang terletak di Bagan Serai. Apa lagi, inilah kali pertama gua masuk KR1M. Nak tengok apa yang menarik dalam KR1M. Fuhhh... KR1M memang terbaik gua rasa. Bukan main ramai pembeli kunjungi KR1M di Bagan Serai ni. Baik Cina, India Melayu, Orang UMNO, PAS dan sebagainya. Sebelum gua terlupa, nak cerita sikit apa yang kami berbual setelah lama tidak berjumpa. "Psssstt... Mu tau dop Nik Aziz pakai pampers doh loni?" Terkejut beruk bila member gua bisik macam tu. Biar betul mamat ni. Sebab kalau tengok secara fizikal Nik Aziz masih mantap! Bahkan sudah ikrar untuk lawan UMNO hingga hembusan nafas yang terakhir. Gua masih tidak percaya. "Betul ker bro?"..... "Aye ni tok cayo ko aku dih.. Mu try check nge Huse Muso, aku tau sebab aku baik denge menantu dio". Ini antara beberapa perbualan kami yang aku cukup berminat untuk tahu.

Jika benar Nik Aziz sudah tahap yang begitu kritikal, apakah benar PAS Kelantan semakin hilang arah tuju? Nik Amar dan Husam Musa dikatakan tidak sebulu. Siapa bakal ganti tempat Nik Aziz? PRU2008 sudah ada desas desus mengatakan Nik Aziz hendak berundur dari politik, tetapi Husam masih memaksa orang tua itu untuk terus bersama dalam perjuangan PRU12. Populariti Nik Aziz masih diperlukan pada ketika itu. Jika Nik Aziz berundur, PAS bakal hilang teraju untuk memikat hati pengundi Kelantan. Wahhh!!! Nik Aziz jadi MB pun secara paksa? Nik Aziz sebenarnya hanya MB boneka dan di bawah kawalan Husam Musa? Siapa pula yang kawal Husam Musa? Semestinya Anwar Ibrahim bapak segala seks Malaysia. kakakaka. Rupanya rakyat Kelantan selama ini dibawah naungan bapak langganan pelacur. No Wonder PELACURAN JALAN HAMZAH MANTAP!

Owh yer.. Berbalik kepada cerita KR1M tadi. Ada juga juak PAS yang datang beli beras dan gula di KR1M. Pada masa yang sama dia kutuk kerajaan. Gua ada belakang dia. Gua sindir secara halus. "Bang, rugi ler beli barang kat sini... nanti masuk neraka.. sebab sini kedai BN. Undi PAS jer masuk syurga" Juak PAS tu senyap jer.. Tapi lepas dia bayar, sempat lagi dia kacau awek cashier yang comel tu dengan bertanya.. "Dah ada laki ker?" budak pompuan tu wat dont noe jer.. hahahaha.. dasar juak PAS memang kaki BURIT.


Dalam masa gua pusing kedai tu, terjumpa dengan produk di atas. Gua snap gambar ini khas buat Nik Aziz. Kalau nak save belanja dalam waktu usia yang semakin uzur, boleh ler guna Pampers ini. Dijamin murah dan berkualiti. hahahaha..


Apapun gua cukup selesa dengan layanan KR1M. Bukan sahaja barang murah, malah adik cashier pun murah memberikan senyuman kepada pelanggan. Anda memang terbaik. Tahniah gua ucapkan kepada kerajaan kerana semakin memahami rintihan rakyat seperti kami. Thank you Allah. Selamatkan Malaysia.


p/s: Jom kita risik apakah benar Nik Aziz sudah tidak boleh kawal kencing