About Me

My photo
BUNUH POLITIK JAHAT ANWAR

KAMI SEDIA MEMBANTU

Jika ada sebarang berita atau sebarang maklumat yang ingin diketengahkan boleh dihantar ke email infotokguru@gmail.comFriday, July 24, 2009

SELAMAT HARI JADI

RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN DALAM HIMPUNAN 1 MALAYSIA. TAHNIAH DAN DIDOAKAN SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIRAHMATI OLEH ALLAH S.W.T. SELAMAT HARI JADI DATO' SERI NAJIB.

Tuesday, July 14, 2009

Maria Bertha Hertogh

Tertarik betul tok membaca cerita Natrah @ Maria Bertha Hertogh, yang cukup popular diperkatakan di dalam blog-blog.
Cuma di sini tok nk menyentuh sedikit mengenai 'Rusuhan Natrah' yang telah mengorbankan 18 nyawa dan beratus-ratus lagi cedera.
Yang agak anehnya mengenai Rusuhan Natrah ialah apabila kes ini dipolitikkan. UMNO dikatakan gagal memainkan peranannya sehingga Natrah berjaya dimurtadkan. Kenapa UMNO pula yang dipersalahkan?
Tidakkah umum tahu bahawa isu Natrah merupakan isu antarabangsa dan kesnya ditentukan oleh mahkamah dan oleh kerana kes ini dipolitikkan jugalah Natrah sehingga ke akhir hayatnya telah hidup dalam ketakutan dan trauma kerana bimbang waris-waris mereka yang terkorban dalam Rusuhan Natrah akan datang untuk mengancam keselamatan Natrah.
Yang lalu biarkan ianya berlalu, moga-moga peristiwa seperti ini tidak akan berulang lagi.

Thursday, July 2, 2009

DIATAS ROBOHNYA KANDANG BABI, GUAN ENG HARUS KE MELAKA.

Salam perjuangan. Tok tertarik tentang dua isu yang melibatkan DAP dan Pakatan Pembangkang. Pertama yang melibatkan pusat penyembelihan babi dirobohkan baca sini. Sayangkan babi punya pasal, DAP dah keluar dari Pakatan. Guan Eng pulak digesa penduduk kampung Buah Pala, Pulau Pinang supaya letak jawatan. baca sini

Wednesday, July 1, 2009

NAFSU TAK MENGENAL USIA

Tok sangat tertarik dengan kisah seorang atuk yang berusia 78 thn meninggal dunia di rumah mak nyah di Kuantan beberapa hari lalu. Agak-agaknya atuk tu datang ke rumah mak nyah untuk buat apa? Bukannya nk menuduh tapi kalau dh sampai ke bilik mak nyah tu mesti lah untuk buat 'projek'. Walaupun umur hampir mencecah 80 an, tapi nafsu masih membuak-buak tanpa mengira dosa pahala.
Tok pun teringat kat 'ulamak' terkenal, Syeikh Anwar yg juga memiliki kemahiran, kelicikan, kepintaran & kepelbagaian strategi dalam melakukan hubungan seks luar tabie. Anwar pun sama seperti arwah atuk yg meninggal tu tapi yg membezakannya, Anwar lebih muda dan semestinya lebih bertenaga dari atuk tersebut.
Jadi kiranya seorang yang berusia 78 thn pun mempunyai nafsu yang sedemikian, apatah lagi Anwar yg berusia 60 lebih. Jadi kenapa sesetengah pihak menyatakan pada usia yang sedemikian Anwar sudah hilang tenaga untuk meliwat seorang anak muda yang berumur 20 an!
Semuanya tidak mustahil berlaku kerana apabila nafsu sudah menguasai akal, manusia yang bernama Anwar @ Anu-war bin Ibrahim akan hilang kewarasan.

NIK AZIZ YANG MEMARTABATKAN ISLAM
Pembinaan berhala yang besar inikah yang mengatakan Islam diangkat di negeri Kelantan?

Nik Ajis patut pertimbangkan perkara ini.